De nieuwe Brené Brown: 'Verlangen naar verbinding'

Eerlijk en vol humor over onze eeuwige zoektocht naar ‘erbij horen’

‘De behoefte erbij te horen is het aangeboren menselijke verlangen om deel uit te maken van een groter geheel. Het verlangt niet dat we veranderen wie we zijn. Het verlangt dat we zijn wie we zijn.’

Amsterdam, 27 november 2017 - Brené Brown heeft wereldwijd een gesprek op gang gebracht over de onderwerpen die zin geven aan ons leven: moed, kwetsbaarheid, liefde, verbondenheid, schaamte en empathie. In haar nieuwe boek herdefinieert Brené Brown wat het betekent om er werkelijk bij te horen in een tijd van toenemende polarisatie: het vereist dat we volledig in onszelf geloven en alleen durven te staan wanneer dat nodig is.

Met haar kenmerkende mix van onderzoek, verhalen en eerlijkheid duikt Brené in dit belangrijke onderwerp en geeft ze ons de moed die we nodig hebben om de weg naar onszelf en elkaar terug te vinden. Verlangen naar verbinding verschijnt op 13 februari 2018.

Over de auteur

Dr. Brené Brown is professor aan de Universiteit van Houston waar ze meer dan 12 jaar onderzoek deed naar kwetsbaarheid, moed, authenticiteit en schaamte. Ze is bekend van haar TEDTalk die meer dan 21 miljoen keer is bekeken en schreef de bestsellers De moed van imperfectie, De kracht van kwetsbaarheid en Sterker dan ooit. Brené woont in Houston, samen met haar echtgenoot Steve en hun twee kinderen Ellen en Charlie.

Titel: Verlangen door verbinding| Auteur: Brené Brown | Omvang: ca. 208 pagina's | Prijs: € 18,99 | ɪsʙɴ: 978 94 005 0968 9 | Verschijnt: 13 februari 2018

ɴʙ: graag bij gebruik van de auteursfoto de copyright Benedict Evans vermelden.

Images

Spokespeople

Download PDF
Download PDF
Over Lev.

Lev. is het non-fictiefonds van A.W. Bruna met boeken die mensen informeren, inspireren en motiveren. Bij Lev. verschijnen boeken van auteurs zoals Brené Brown, Berthold Gunster en Marie Kondo.

Klik hier voor de laatste brochures.

berichten