KOM ALS JEZELF van New York Times-bestsellerauteur Emily Nagoski zal je seksleven voorgoed veranderen

Amsterdam

Summary

Seks geeft alleen echt voldoening wanneer je je lichaam begrijpt en weet wat je wilt. New York Times-bestsellerauteur Emily Nagoski gaat met KOM ALS JEZELF in op de kern van eventuele seksuele problemen en laat daar ook wetenschap bij zien. Haar boodschap: geen enkele vrouw is hetzelfde. Ze brengt dit met humor en gebruikt voorbeelden uit de praktijk om haar verhaal te illustreren. Het revolutionaire KOM ALS JEZELF verschijnt 13 maart 2018.

Op basis van recent wetenschappelijk onderzoek legt Emily Nagoski uit hoe je lichaam eigenlijk werkt, en het resultaat zal je verbazen. Want in tegenstelling tot bij mannen zijn de anatomische verschillen bij vrouwen veel groter – iedere vrouw reageert anders op seksuele stimuli. Seks heeft ook altijd een context: alledaagse problemen en stress spelen een grote rol als het gaat om opwinding, lust en orgasmen.

Met dit boek kan iedere vrouw de seksualiteit ontdekken waarmee ze zich comfortabel voelt en zichzelf kan identificeren.

Emily Nagoski doceert Women’s Sexuality aan het Smith College in Northampton, Massachusetts en promoveerde op het onderwerp Health Behavior. Haar kerngebieden zijn vrouwelijke seksualiteit, communicatie en relaties. Op haar blog TheDirtyNormal.com beantwoordt ze vragen en geeft ze advies over seksueel welzijn.

Kom als jezelf verschijnt 17 april 2018.

Titel: Kom als jezelf | Auteur: Emily Nagoski | Omvang: ca. 400 pagina's | Prijs: € 21,99 | ɪsʙɴ: 978 94 005 0972 6 | Ook verkrijgbaar als e-book | Prijs: € 14,99 | ɪsʙɴ: 978 90 449 7695 3 | Verschijnt: 17 april 2018

Links

Quotes

Nagoski’s boek verdient bijval voor de uitzonderlijke prestatie van het combineren van populaire wetenschap en het seksuele zelfhulpgenre in een stijl die niet onuitstaanbaar pathetisch is. KOM ALS JEZELF presenteert op een vriendelijke en toegankelijke manier harde feiten over de wetenschap achter opwinding en verlangen.

The Guardian (UK)

Fantastisch nieuw taalgebruik wat ons helpt om aan vrouwen (en hun partners) duidelijk te maken wat er aan de hand is.

Huffington Post

Emily Nagoski heeft een van de belangrijkste boeken over seks geschreven die iedere vrouw (of wie dan ook) op zou kunnen pakken, vol met inzichten die fascinerend maar ook ontzettend nuttig zijn.

Carol Queen, Ph.D., Founding director, Center for Sex & Culture

Images

Videos

Spokespeople

Download PDF
Download PDF
Over Lev.

Lev. is het non-fictiefonds van A.W. Bruna met boeken die mensen informeren, inspireren en motiveren. Bij Lev. verschijnen boeken van auteurs zoals Brené Brown, Berthold Gunster en Marie Kondo.

Klik hier voor de laatste brochures.

berichten