Boswachter Hanne Tersmette neemt ons mee door Nederland in haar boek GAAN

Het is tijd om eropuit te gaan

Amsterdam

Summary

Hanne Tersmette, bekend van meerdere tv-optredens en haar vlog, heeft de mooiste baan van de wereld: boswachter. Na een carrière in de communicatie besloot ze de corporate wereld gedag te zeggen en zich dagelijks bezig te houden met haar grote liefde: de natuur. Ze werkt bij Natuurmonumenten en is verantwoordelijk voor ‘haar’ gebied: het Naardermeer. In haar boek GAAN, dat op 27 februari 2018 verschijnt, vertelt ze ons alles over de natuur en laat ze ons de leukste plekken in Nederland zien.

We komen er allemaal achter: een leven lang Netflix is ook niet alles. Het is tijd dat we er weer op uit gaan. Weg van de schermen, de buitenlucht in! Qualitytime voor jezelf en elkaar. Nederland is supermooi en eigenlijk ook heel spannend, want om wild of vogels te spotten hoef je echt geen bioloog of vogelaar te zijn: dat kan iedereen. Als je maar weet waar je op moet letten.

Boswachter Hanne is de aangewezen persoon om je de weg te wijzen. Ze heeft een paar jaar geleden een enorme switch gemaakt: van mojito-drinkend reclamemeisje naar no-nonsense boswachter. Ze is nieuwsgierig, enthousiast en sportief, en neemt je in Gaan mee naar haar favoriete natuurgebieden. Alles wordt leuker als je er meer van weet en dat is ook zo in de natuur. Welke dieren kun je verwachten per gebied, hoe kun je ze spotten, op welke planten moet je letten en waar vind je de mooiste paddenstoelen?

Boswachter Hanne vertelt je er alles over, aangevuld met de leukste activiteiten en highlights. Pak je rugzak voor het weekend maar vast in!

Titel: Gaan | Auteur: Hanne Tersmette | Omvang: ca. 224 pagina's, geïllustreerd | Prijs:€ 20,= | ɪsʙɴ: 978 94 005 0971 9 | Verschijnt: 27 februari 2018

ɴʙ: graag bij gebruik van de auteursfoto de copyright Caroline Westdijk vermelden.

Images

Videos

Spokespeople

Download PDF
Download PDF
Over Lev.

Lev. is het non-fictiefonds van A.W. Bruna met boeken die mensen informeren, inspireren en motiveren. Bij Lev. verschijnen boeken van auteurs zoals Brené Brown, Berthold Gunster en Marie Kondo.

Klik hier voor de laatste brochures.

berichten