Hét feelgoodboek voor het najaar: hoe een egeltje je leven kan veranderen

25 GRAM GELUK - Een buitengewone vriendschap

18 JULI 2017, AMSTERDAM
Samenvatting
Dit najaar verschijnt 25 GRAM GELUK - HOE EEN EGELTJE JE LEVEN KAN VERANDEREN. 25 GRAM GELUK is een megabestseller in Italië en na onder andere verhitte veilingen in de UK en VS, is het verkocht aan meer dan 10 landen. Een waargebeurd verhaal over hoe een egeltje het leven van dierenarts Massimo Vacchetta compleet overhoopgooide. Inspirerend en ontroerend boek met fullcolour illustraties. Verschijnt op 26 september.

‘Kun je er een paar dagen op passen?’ Met deze vraag begon de relatie tussen de wat stugge veearts Massimo en een gevonden egeltje. Misschien had het honger, was het koud of eenzaam; wat het ook was, het hulpeloze huilen opende het hart van Massimo. Met de kracht van haar persoonlijkheid zet Ninna – het egeltje blijkt een vrouwtje – zijn leven compleet op zijn kop.

In 25 gram geluk vertelt Massimo Vacchetta over deze buitengewone vriendschap die hem door een moeilijke tijd in zijn leven hielp en hem onverwacht een nieuw doel in het leven gaf: het opzetten van een speciale egelopvang. Nu wijdt hij zich fulltime aan de zorg voor deze beestjes – gewond, uitgeput, weerloos, maar met een wil om te leven die even sterk als aanstekelijk is.

Over de auteur

Massimo Vacchetta woont in Noord-Italië en werkte ruim twintig jaar als veearts. Twee jaar geleden opende hij een egelopvang, 'La Ninna', vernoemd naar het egeltje dat hem leerde weer plezier te hebben in het leven. Hij schreef het boek samen met journalist, blogger en natuurliefhebber Antonella Tomaselli.

Titel: 25 gram geluk | Auteur: Massimo Vacchetta met Antonella Tomaselli | Omvang: 192 pag., geïllustreerd | Prijs: € 17,99 | ɪsʙɴ: 978-90-449-7655-7 | Verschijnt: 26 september 2017

ɴʙ: graag bij gebruik van de foto van Massimo met Ninna de copyright Bruno Murialdo vermelden. Bij de foto van Ninna alleen graag de copyright Enrico Chiavasso vermelden.

Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over Lev.

Lev. is het non-fictiefonds van A.W. Bruna met boeken die mensen informeren, inspireren en motiveren. Bij Lev. verschijnen boeken van auteurs zoals Brené Brown, Berthold Gunster en Marie Kondo.

Klik hier voor de laatste brochures.

berichten