IN ÉÉN DAG GELUKKIG: leer lichter denken en de wereld is van jou

Toegankelijk, wetenschappelijk onderbouwde methode om te leren relativeren en (weer) gelukkig te worden

27 OKTOBER 2015, AMSTERDAM
Samenvatting
Het geluk van het leven hangt af van de kwaliteit van je gedachten. Lichter denken wordt door Janneke Gaanderse uitgelegd in toegankelijke psychologische principes. Een praktisch, helder boek vol leuke feitjes, tips en oefeningen waarmee je leert relativeren, zodat jouw gedachten (over het leven) leren glimlachen. IN ÉÉN DAG GELUKKIG verschijnt 19 januari 2016.

Janneke Gaanderse (1977) is psycholoog Arbeid en Gezondheid. Ze begeleidt particuliere cliënten, werknemers en groepen in organisaties in verandering. Op haar blog bij Glamour Magazine schrijft ze over de liefde, het leven en geluk en beantwoordt ze elke week vragen over leven, lichaam, relatie, werk en geld. Eerder schreef ze het boek LEREN RELATIVEREN.

Haar nieuwe boek IN ÉÉN DAG GELUKKIG leert je jouw hartstochtelijk gekoesterde zorgen los te laten, te lachen en inside the box te ontspannen. Je leert denkpatronen die jouw persoonlijke bloei in de weg staan te relativeren en je leert hoe jij flexibel om kunt gaan met de realiteit. Janneke Gaanderse geeft fascinerende antwoorden op vragen die iedereen bezighoudt. Je ontdekt de avonturier in je, ziet de lichtpuntjes in de gebeurtenissen om je heen en je krijgt oog voor het grote en kleine dagelijkse geluk.

IN ÉÉN DAG GELUKKIG staat vol herkenbare voorbeelden, tips, feitjes en weetjes die je een duwtje in de goede richting geven. Iedereen kan leren relativeren met deze toegankelijke methode. Het vraagt niks meer dan pen, papier en een open geest.

Titel: In één dag gelukkig | Auteur: Janneke Gaanderse | Omvang: ca. 224 pag.
Prijs: € 19,95 | ɪsʙɴ: 978 94 005 0673 2 | Verschijnt: 19 januari 2016
Ook leverbaar als e-book | Prijs: € 13,99 | ɪsʙɴ: 978 90 449 7454 6

NB. Bij gebruik van de auteursfoto graag fotograaf Anne Barlinckhoff vermelden.


Afbeeldingen
Over Lev.

Lev. is het non-fictiefonds van A.W. Bruna met boeken die mensen informeren, inspireren en motiveren. Bij Lev. verschijnen boeken van auteurs zoals Brené Brown, Berthold Gunster en Marie Kondo.

Klik hier voor de laatste brochures.

berichten