GETTING THINGS DONE van David Allen

Geheel herziene klassieker over persoonlijke productiviteit

24 MAART 2015, AMSTERDAM
Samenvatting
GETTING THINGS DONE van David Allen, dé sleutel tot prettig en efficiënt werken zonder stress, is al meer dan 15 jaar een begrip. Het is de ultieme methode om productiever te zijn. Op 16 juni a.s. verschijnt een geheel herziene en geüpdatete editie van deze internationale bestseller over persoonlijke productiviteit. Auteur David Allen staat bekend als een van de invloedrijkste denkers over productiviteit en zijn GETTING THINGS DONE is in meer dan dertig landen verschenen.

Getting Things Done stelt je in staat om snel informatie te filteren en wat relevant is onder te brengen in een extern 100 procent betrouwbaar systeem. Dit zorgt ervoor dat alle op dit moment niet relevante informatie uit je zicht verdwijnt en op het juiste moment weer op je radar komt. Hierdoor heb je overzicht om met de juiste dingen bezig te zijn en de rust om hier echt je volledige aandacht aan te geven.

Deze methode is ontwikkeld omdat David Allen merkte dat de bestaande timemanagementmethodes simpelweg niet (meer) aansloten bij de huidige werksituatie. 

David Allen heeft het boek van begin tot eind herschreven met belangrijke aanpassingen en nieuw materiaal waardoor het relevant is voor de werkvloer van vandaag.

Over de auteur
David Allen heeft gewerkt voor organisaties als New York Life, de Wereldbank, de Ford Foundation en de Amerikaanse marine en geeft over de hele wereld workshops. Allen woont momenteel in Amsterdam.

Titel: Getting Things Done | Auteur: David Allen
Prijs: € 24,95 | ɪsʙɴ: 978 94 005 0618 3 | Verschijnt: 16 juni 2015
Ook leverbaar als e-book Prijs: € 14,99 | ISBN: 978 90 449 7379 2

Citaten
"Mijn favoriet over het organiseren van je leven: GETTING THINGS DONE helpt je om nieuwe mentale vaardigheden te ontwikkelen die je nodig hebt in een tijd van multitasken en informatiestress." The Wall Street Journal
"GETTING THINGS DONE beschrijft een ongelooflijk praktische methode die drukke mensen weer controle geeft over hun leven. Het kan je helpen om succesvoller te worden. En belangrijker, het kan je helpen om een gelukkiger leven te leiden." Marshall Goldsmith, auteur van TOT HIER EN NU VERDER!
Afbeeldingen
Video's
Download PDF
Download PDF
Over Lev.

Lev. is het non-fictiefonds van A.W. Bruna met boeken die mensen informeren, inspireren en motiveren. Bij Lev. verschijnen boeken van auteurs zoals Brené Brown, Berthold Gunster en Marie Kondo.

Klik hier voor de laatste brochures.

berichten