MINDSHARING van Lior Zoref

De sleutel tot betere, snellere keuzes

17 APRIL 2015, AMSTERDAM
Samenvatting
Sneller beslissen en een rijker leven dankzij de wijsheid van de groep. Lior Zoref deelt in zijn boek MINDSHARING de bewezen regels en tips voor wat hij mindsharing noemt. Zoref is een internationaal expert op het gebied van crowdsourcing en social media. Zijn TEDTalk werd miljoenen keren bekeken. MINDSHARING verschijnt op 14 juli 2015.

Kun je de kracht van social media en de wijsheid van de groep gebruiken om je privéleven en carrière te verbeteren? Het antwoord op deze vraag is: ja!

Lior Zoref laat in het boek Mindsharing zien hoe een Facebook-update van een moeder het leven van haar vierjarige zoontje redde en hoe een manager marktonderzoek dat normaal een jaar zou kosten, in minder dan een dag wist te doen met LinkedIn. Of je nu moeilijke financiële beslissingen moet nemen, op zoek bent naar de liefde van je leven of je carrière een nieuwe richting wilt geven, crowdsourcing is de sleutel tot snellere, betere en objectievere keuzes.

Over de auteur:

Lior Zoref werkte 14 jaar voor Microsoft. Nu is hij een veelgevraagd internationaal spreker en consultant voor digitale strategie en marketing. Hij wordt beschouwd als een van de grootste experts op het gebied van digitale marketinginnovatie. In 2012 gaf hij de eerste TEDTalk die volledig gecrowdsourced was.

Titel: Mindsharing | Auteur: Lior Zoref
Prijs: € 19,95 | ɪsʙɴ: 978 94 005 0572 8 | Verschijnt: ca. 14 juli 2015
Ook leverbaar als e-book Prijs: € 13,99 | ISBN: 978 90 449 7353 2

Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over Lev.

Lev. is het non-fictiefonds van A.W. Bruna met boeken die mensen informeren, inspireren en motiveren. Bij Lev. verschijnen boeken van auteurs zoals Brené Brown, Berthold Gunster en Marie Kondo.

Klik hier voor de laatste brochures.

berichten