BLIJVEN ADEMHALEN van Hedi de Vree

Wat yoga mij over liefde, verdriet en het leven leerde

05 FEBRUARI 2015, AMSTERDAM
Samenvatting
Hedi de Vree heeft een inspirerend boek over mindful leven geschreven: lessen over doorzettingsvermogen, wilskracht, flexibiliteit, focus, geluk, rust en dankbaarheid. Ofwel: hoe yogalessen symbool kunnen staan voor het leven. ‘De lessen en inzichten die ik in yoga ontdekte, zette ik op papier om met anderen te delen. Ik wil namelijk dat iedereen weet dat we allemaal in staat zijn om onszelf te helen en een gelukkig leven te leiden.’ - Hedi de Vree

Yoga maakt gelukkig. Steeds meer mensen beoefenen yoga en wat zij al lang weten, wordt nu ook wetenschappelijk onderbouwd: yoga werkt ontspannend en heeft een positieve invloed op je geluksgevoel. Maar voor het zover is, moet je de eerste yogahobbel wel durven nemen...

Een paar jaar geleden voelde Hedi de Vree zich ongelukkig en alleen. Ze was onzeker in haar werk, haar moeder was net overleden en haar huwelijk wankelde. Alles veranderde toen ze – in eerste instantie met tegenzin – naar een yogales ging, en daar iets heel anders vond dan ze verwacht had. Op de mat leerde ze niet alleen yogalessen, maar ook levenslessen over doorzettingsvermogen, flexibiliteit, focus, concentratie, geluk, rust en dankbaarheid.

Vandaag de dag is Hedi gelukkig, zelfverzekerd en vol levenslust – en dit allemaal door bewust bezig te zijn met lichaam en geest. In Blijven ademhalen vertelt ze met humor en warmte hoe je door yoga een ander mens kunt worden.

Hedi de Vree (1976) is lange tijd werkzaam geweest als journalist en werkte daarna als redacteur voor verschillende boekenuitgeverijen. Ze is werkzaam als yogadocente en heeft meegedaan aan het Nederlands Kampioenschap Yoga Asana. 

Citaten
"Een dapper en kwetsbaar portret over hoop, liefde en uiteindelijk geluk. " Isa Hoes over BLIJVEN ADEMHALEN
Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over Lev.

Lev. is het non-fictiefonds van A.W. Bruna met boeken die mensen informeren, inspireren en motiveren. Bij Lev. verschijnen boeken van auteurs zoals Brené Brown, Berthold Gunster en Marie Kondo.

Klik hier voor de laatste brochures.

berichten