Ook jij kunt je publiek boeien!

IEDEREEN KAN PRESENTEREN van Martijn Jacobs

03 JUNI 2015, AMSTERDAM
Samenvatting
Ook al sta je met je handen in je zakken, heb je een zachte stem of een saai onderwerp: ook jij kunt je publiek boeien. Martijn Jacobs, auteur van IEDEREEN KAN PRESENTEREN, is directeur van communicatiebureau Loo van Eck en een veelgevraagd spreker op het gebied van communicatie. Zijn boek IEDEREEN KAN PRESENTEREN is gebaseerd op zijn ruime ervaring met cursisten.

Gaap. Snurk. Kreun. De meeste presentaties zijn niet om doorheen te komen. De meeste presentatoren zijn slaapverwekkend. Doodzonde! Want vaak gaat door een waardeloze presentatie een inhoudelijk goed verhaal hopeloos verloren.

In dit boek leer je hoe je met je presentaties jouw publiek van de eerste tot en met de laatste minuut boeit. De truc? Je leert jouw zwakke punten te compenseren met jouw sterke punten. Dat is bijzonder effectief. Want het afleren van gewoontes is zoveel moeilijker dan het verbeteren van waar je al goed in bent.

Martijn Jacobs laat je zien dat je nu al alles in huis hebt om een professionele presentator te worden. En hoe je dat op de juiste manier kunt gaan gebruiken!

Over de auteur

Martijn Jacobs is directeur van communicatiebureau Loo van Eck. Hij begeleidt al ruim 15 jaar professionals bij het verbeteren van hun prsentatietechnieken. Eerder schreef hij boeken over verkoopgesprekken en telefoontechnieken.

Titel: Iedereen kan presenteren | Auteur: Martijn Jacobs
Prijs: € 15,00 | ɪsʙɴ: 978 94 005 0565 0 | Verschijnt: 16 juni 2015
Ook leverbaar als e-book Prijs: € 9,99 | ISBN: 978 90 449 7347 1

Citaten
"Ik heb deze methode ontwikkeld toen ik ontdekte dat de presentatoren die ik goed vond, juist tegen alle regels uit de bestaande presentatietheorie zondigden. Daarom wilde ik het anders doen. En weet je wat? Het werkt! Al 15 jaar." Martijn Jacobs
Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over Lev.

Lev. is het non-fictiefonds van A.W. Bruna met boeken die mensen informeren, inspireren en motiveren. Bij Lev. verschijnen boeken van auteurs zoals Brené Brown, Berthold Gunster en Marie Kondo.

Klik hier voor de laatste brochures.

berichten