De Chimp Paradox - voor zelfvertrouwen, succes en geluk

Internationale bestseller over mindmanagement

15 APRIL 2015, AMSTERDAM
Samenvatting
Dr. Steve Peters verkocht in Engeland al meer dan 200.000 exemplaren van DE CHIMP PARADOX. Hij is de psycholoog van Liverpool FC, Sky ProCycling en het Engelse voetbalteam. Daarnaast begeleidt hij zakenlui, studenten en anderen om hun prestaties op het werk en in hun privéleven te verbeteren. DE CHIMP PARADOX is een toegankelijke methode, wetenschappelijk onderbouwd. Voor iedereen die geïnteresseerd is in de werking van het brein.

Sta jij je eigen geluk en succes in de weg? Heb je soms moeite om jezelf te begrijpen? Nemen emoties soms je leven over?

DE CHIMP PARADOX is een krachtige, bewezen methode voor zelfvertrouwen, succes en geluk. Professor Steve Peters legt uit welke strijd je brein dagelijks moet leveren (jij wil dit, je 'chimp' wil dat) en hoe je dat stemmetje onder controle krijgt. Peters' methode is gebaseerd op wetenschappelijke feiten en uitgangspunten die in een werkbaar model zijn gegoten om direct mee aan de slag te gaan. Het kan je helpen om bijvoorbeeld angsten aan te pakken, je zelfvertrouwen te vergroten en je emoties onder controle te houden. Dit boek laat je zien hoe je brein werkt en hoe je het zo kunt managen dat niets je meer in de weg staat om een gelukkiger en succesvoller leven te leiden.

Titel: De Chimp Paradox| Auteur: Steve Peters

Prijs: € 19,95 | ɪsʙɴ: 978 94 005 0582 7 | Verschijnt: 2 juni 2015

Ook leverbaar als e-book Prijs: € 13,99 | ISBN: 978 90 449 7358 7

Citaten
"Hij is de beste. Sinds ik Steve zie, speel ik in mijn beste vorm voor Liverpool en het Engelse team." Steven Gerrard
"De methode die me hielp Olympisch goud te winnen." Sir Chris Hoy, zesmaal Olympisch wielergoud
Afbeeldingen
Video's
Download PDF
Download PDF
Over Lev.

Lev. is het non-fictiefonds van A.W. Bruna met boeken die mensen informeren, inspireren en motiveren. Bij Lev. verschijnen boeken van auteurs zoals Brené Brown, Berthold Gunster en Marie Kondo.

Klik hier voor de laatste brochures.

berichten