Hoe opruimen je leven kan veranderen

Van OPGERUIMD!, van de wereldwijde sensatie Marie Kondo, zijn inmiddels al 2 miljoen exemplaren verkocht

27 NOVEMBER 2014, AMSTERDAM
Samenvatting
Voor altijd een schoon en opgeruimd huis met de levensveranderende methode van de Japanse opruimconsultant Marie Kondo. Met de KonMari-methode tover je je huis voor eens en voor altijd om in een opgeruimde en rommelvrije omgeving. Marie Kondo helpt je in OPGERUIMD!, een internationale miljoenenbestseller, op inspirerende wijze stap voor stap om je huis en je leven op orde te krijgen. Het boek kwam afgelopen week binnen op plek 4 in de The New York Times-bestsellerlijst.

De sleutel tot succesvol opruimen is om het in de juiste volgorde aan te pakken, alleen de zaken te behouden waar je echt van houdt, om het in een keer te doen, en snel. Daarna hoef je de rest van je leven alleen nog te kiezen wat je bewaart en wat je weggooit. Opgeruimd! van Marie Kondo zal niet alleen je woonruimte veranderen. Als je je huis eenmaal op orde hebt, zul je merken dat Marie Kondo's aanpak je hele leven zal veranderen. Het zal je zelfverzekerder en succesvoller maken, en je de kracht geven om ook andere negatieve aspecten in je leven aan te pakken.

Over de auteur:
Marie Kondo runt een gerenommeerd adviesbureau dat cliënten helpt om hun rommelige huizen te transformeren in ruimtes vol schoonheid, rust en inspiratie. Met een wachtlijst van drie maanden is haar methode voor opruimen en organiseren een internationaal fenomeen geworden. The Times noemde haar 'Japanse opruimgoeroe bij uitstek, een strijdster in de oorlog tegen rommel'. Haar boek verschijnt in meer dan 25 landen.

Titel: Opgeruimd! | Auteur: Marie Kondo
Prijs: € 18,95 | ɪsʙɴ: 978 94 005 0562 9 | Verschijnt: februari 2015 | Ook verkrijgbaar als e-book

Citaten
"De kracht zit 'm in de simpelheid. We zouden Kondo alleen al dankbaar moeten zijn om haar rake constatering dat rommel vaak onvrede is." The Times
"Hulde voor de nieuwe opruimkoningin Marie Kondo, wier bestseller over rommel aanpakken een schoonmaakstorm in huizen overal ter wereld teweegbrengt... één echt goede opruimbeurt is alles wat je de rest van je leven nodig hebt." Good Housekeeping
Afbeeldingen
Video's
Download PDF
Download PDF
Over Lev.

Lev. is het non-fictiefonds van A.W. Bruna met boeken die mensen informeren, inspireren en motiveren. Bij Lev. verschijnen boeken van auteurs zoals Brené Brown, Berthold Gunster en Marie Kondo.

Klik hier voor de laatste brochures.

berichten