HET JAAR VAN VERANDERING van Bronnie Ware

Leven in volledige acceptatie

23 OKTOBER 2014, AMSTERDAM
Samenvatting
Bronnie Ware is schrijfster, singer-songwriter, lerares en spreekster. Haar inspirerende boek ALS IK HET LEVEN OVER MOCHT DOEN (THE TOP FIVE REGRETS OF THE DYING) raakte in de hele wereld een snaar en werd in 27 talen vertaald. In HET JAAR VAN VERANDERING deelt Bronnie Ware 52 inspirerende verhalen uit haar eigen leven, elk met een boodschap: leef je leven zonder spijt, zodat je er met volledige acceptatie en vrede op kunt terugkijken.

Bronnie Ware heeft tientallen mensen bijgestaan in hun laatste levensdagen en de waardevolle lessen die ze van hen leerde past ze nog elke dag in haar leven toe. Bij elke beslissing is het een leidraad: zal ik er spijt van hebben als het te laat is?

In haar nieuwe boek HET JAAR VAN VERANDERING laat Bronnie Ware ons zien hoe belangrijk het is om open te staan voor nieuwe gewoonten en invloeden, om moed, hoop, dankbaarheid en goede veranderingen in je bestaan te kunnen brengen.

Titel: Het jaar van verandering | Auteur: Bronnie Ware
Prijs: € 17,95 | ɪsʙɴ: 978 94 005 0491 2 | Verschijnt: 21 oktober 2014
Ook leverbaar als e-book Prijs: € 13,99 | ɪsʙɴ: 978 90 449 7309 9

Citaten
"Een mooi en wijs boek. " MARGRIET over ALS IK HET LEVEN OVER MOCHT DOEN
"Een liefdevol geschreven boek waarin pareltjes van wijsheid verstopt zitten. " ONKRUID over ALS IK HET LEVEN OVER MOCHT DOEN
"De wijsheden van stervenden en van Bronnie Ware zelf helpen om te kiezen voor de dingen die écht belangrijk zijn – voor het te laat is." DE OPTIMIST over ALS IK HET LEVEN OVER MOCHT DOEN
Afbeeldingen
Contactpersonen
Download PDF
Download PDF
Over Lev.

Lev. is het non-fictiefonds van A.W. Bruna met boeken die mensen informeren, inspireren en motiveren. Bij Lev. verschijnen boeken van auteurs zoals Brené Brown, Berthold Gunster en Marie Kondo.

Klik hier voor de laatste brochures.

berichten