Ga de strijd aan met jezelf en overwin je verslaving

CUT THE CRAP van Juan Belkhir

24 OKTOBER 2014, AMSTERDAM
Samenvatting
Sociale drinker? Af en toe een pilletje, een lijntje? Of zit de verslaving dieper dan je durft te erkennen? Juan Belkhir was bokser, model en personal trainer en danste met de duivel. Getogen in de onderwereld van Oran, beschadigd en onthecht, raakte hij zwaar verslaafd aan drank, drugs en seks. Maar hij ging het gevecht aan met zichzelf en reikt nu met zijn ervaring anderen de hand. Kijk in de spiegel en doorbreek je patronen. Geen smoesjes, niet pappen en nathouden, cut the crap. Levenslessen van een overlever.

Juan Belkhir overleefde ternauwernood een crimineel verleden en een ernstige alcohol- en cocaïneverslaving. Hij ontwikkelde een eigen afkickmethode die hij nu in zijn praktijk als sporttrainer en motivator uitvoert. Talloze omzwervingen brachten hem naar Nederland. Zijn levensverhaal en methode werden opschreven door journaliste Marjolijn de Cocq.

Naast het levensverhaal van Juan bevat Cut the crap ook voedings- en bewegingsadviezen. 

Titel: Cut the crap | Auteur: Juan Belkhir en Marjolijn de Cocq
Prijs: € 18,95 | ɪsʙɴ: 978 94 005 0502 5 | Verschijnt: januari 2015
Ook leverbaar als e-book Prijs: € 13,99 | ISBN: 978 90 449 7323 5

Citaten
"Mijn methode is radicaal: Cut the crap. Deal met jezelf. Gaat niet, bestaat niet. We weten wel hoe het moet, maar hebben stof in onze ogen en iemand nodig die het wegblaast. Zo iemand ben ik. Ik wil het gevecht met je aangaan. En jij moet die reis volbrengen en er voor de volle honderd procent voor gaan. " Juan Belkhir
"Een sporter in hart en nieren en een motivator bij uitstek. Hij leeft op zijn gevoel en kan met zijn levenservaring het maximale uit mensen halen. " Dennis Asahi, Asahi Sports Amsterdam
Afbeeldingen
Contactpersonen
Download PDF
Download PDF
Over Lev.

Lev. is het non-fictiefonds van A.W. Bruna met boeken die mensen informeren, inspireren en motiveren. Bij Lev. verschijnen boeken van auteurs zoals Brené Brown, Berthold Gunster en Marie Kondo.

Klik hier voor de laatste brochures.

berichten