Vrouwen en verlangen

Luister naar je lichaam en voel je fantastisch

21 OKTOBER 2014, AMSTERDAM
Samenvatting
Alexandra Jamieson, bekend van de SUPER SIZE ME-documentaire, is een holistische gezondheidsconsulente en ex-vegan die onderzoek heeft gedaan naar de hunkering van vrouwen naar voedsel, slaap, seks, beweging, gezelschap en inspiratie. Ruim tien jaar geleden overwon Alexandra haar eigen verslaving aan eten en de gewichts- en gezondheidsproblemen die daar het resultaat van waren.

Deze persoonlijke doorbraak heeft haar geleerd om écht te luisteren naar haar hunkeringen – want dat zijn de poortwachters naar onze diepste verlangens en wensen. Ze spoort de lezer aan om naar de wijsheid van je hunkeringen te luisteren en van voeding je grootste bondgenoot te maken om zo een weg te vinden naar een authentiek leven vol energie en passie.

Alexandra Jamieson (1975) volgde de professionele opleiding tot chef-kok en verwierf internationale bekendheid door haar deelname aan de documentaire Super Size Me. Na jaren als vegan te hebben geleefd kwam ze publiekelijk ‘uit de kast’ omdat ze veel behoefte had aan dierlijke producten. Ze woont in Brooklyn, New York, met haar zoon en vriend.

Titel: Vrouwen en verlangen | Auteur: Alexandra Jamieson
Prijs: € 19,95 | ɪsʙɴ: 978 94 005 0519 3 | Verschijnt: januari 2015
Ook leverbaar als e-book Prijs: € 13,99 | ISBN: 978 90 449 7324 2

NB. Bij gebruik van auteursfoto credit vermelden: Christa Meola.

Afbeeldingen
Video's
Download PDF
Download PDF
Over Lev.

Lev. is het non-fictiefonds van A.W. Bruna met boeken die mensen informeren, inspireren en motiveren. Bij Lev. verschijnen boeken van auteurs zoals Brené Brown, Berthold Gunster en Marie Kondo.

Klik hier voor de laatste brochures.

berichten