The Stig, de gemaskerde autocoureur uit TOP GEAR, leert ons autorijden

De geheimen van het autorijden door de beste autocoureur ter wereld

26 SEPTEMBER 2014, AMSTERDAM
Samenvatting
De geheimen van het autorijden door de beste autocoureur ter wereld. Ben Collins was acht jaar The Stig in TOP GEAR, dé Hollywood-coureur uit de James Bond- en Batmanfilms. In dit inspirerende, leerzame en onderhoudende boek gebruikt Ben Collins zijn jarenlange ervaring en kennis over autorijden, racen en stunten en wordt aangevuld met wetenschappelijke inzichten. Autorijden is het gevaarlijkste wat we elke dag doen, en toch krijgen sommige automobilisten al na achttien uur rijles hun rijbewijs. Dit boek vertelt je over wat je niet leerde tijdens je rijlessen.

In Autorijden deelt Ben Collins, de voormalige Stig uit Top Gear, de expertise en vaardigheden die hij in zijn twintigjarige carrière heeft opgedaan als een van de beste coureurs ter wereld – van racen in de Le Mans Series tot NASCAR-kampioenschappen, en van het besturen van de Batmobile tot kogels ontwijken met James Bond.

In Collins visie leiden anticiperen, gelijkmatig rijden en snelheid, door hem geperfectioneerd tijdens duizenden uren stuurmanskunst op het hoogste niveau, tot een grotere controle, meer veiligheid en een lager brandstofverbruik. In dit boek gaat het om beter rijden, niet om sneller rijden.

Of je nu al meer dan dertig jaar achter het stuur zit of pas net met rijles bent begonnen, dit zijn de tips en trucs die je rij-instructeur heeft overgeslagen, die je vader is vergeten en die je vrienden zeggen te kennen… maar niet kennen.

Autorijden verschijnt 11 november 2014. 

Titel: Autorijden | Auteur: Ben Collins
Prijs: € 22,95 | ɪsʙɴ: 978 94 005 0529 2 | Verschijnt: 11 november 2014
Ook leverbaar als e-book Prijs: € 13,99 | ɪsʙɴ: 978 90 449 7331 0

Afbeeldingen
Video's
Contactpersonen
Download PDF
Download PDF
Over Lev.

Lev. is het non-fictiefonds van A.W. Bruna met boeken die mensen informeren, inspireren en motiveren. Bij Lev. verschijnen boeken van auteurs zoals Brené Brown, Berthold Gunster en Marie Kondo.

Klik hier voor de laatste brochures.

berichten