Nieuw boek van neurochirurg en bestsellerauteur Eben Alexander, DE HEMEL IN KAART

Het vervolg op NA DIT LEVEN

23 SEPTEMBER 2014, AMSTERDAM
Samenvatting
Na het verschijnen van NA DIT LEVEN komt Eben Alexander met nieuwe inspirerende verhalen over bijna-doodervaringen. Geraakt door zijn verhaal na het lezen van zijn eerste boek, namen lezers contact op met Alexander. In zijn tweede boek DE HEMEL IN KAART deelt Alexander ervaringen die hem zijn verteld en linkt deze aan wat de grote spirituele tradities op de wereld ons vertellen over de reis van de ziel. Inmiddels zijn er in Nederland meer dan 40.000 exemplaren verkocht van NA DIT LEVEN en het boek is vertaald in 38 landen. Eben Alexander is een autoriteit en werkt al meer dan vijfentwintig jaar als universitair neurochirurg.

Wie zijn wij en wat is onze ware bestemming? Eben Alexander, auteur van de #1 New York Times-bestseller Na dit leven, brengt in De hemel in kaart oude sages en hedendaagse wetenschappers samen met de verhalen van ‘gewone’ mensen die, net als hijzelf, een diep spirituele ervaring hebben gehad.

Na het verschijnen van Na dit leven waren er mensen die Eben Alexanders bijna-doodervaring afdeden als onmogelijk. Maar er waren nog veel meer lezers die hem schreven dat zijn verhaal hen diep raakte, op allerlei vlakken. Door wat al deze mensen Eben vertelden, kwam hij erachter dat hij – door zijn relaas te delen – de weg plaveide voor een nieuw maar tegelijkertijd eeuwenoud bewustzijn: er is meer in dit leven, en in het universum, dan slechts dit aardse leven.

Dr. Alexander heeft inmiddels contact gehad met duizenden mensen die werden geraakt door zijn verhaal. Tegelijkertijd ging hij op onderzoek naar wat wereldreligies en filosofen in de loop der jaren hebben gezegd over de ziel en de dood, en kwam erachter dat deze verrassend vaak overeen kwamen met de ervaringen van hemzelf en anderen. In De hemel in kaart deelt hij enkele van de verhalen die hem zijn verteld, en linkt deze aan wat de grote spirituele tradities op de wereld ons vertellen over de reis van de ziel. Het resultaat leest, net als Na dit leven, als een spannende persoonlijke ontdekkingsreis door de spirituele geschiedenis en de moderne wetenschap.

Dit boek heeft Eben Alexander samen geschreven met Ptolemy Tompkins. Tompkins werkt als redacteur en schreef reeds vier boeken. 

Titel: De hemel in kaart | Auteur: Eben Alexander en Ptolemy Tompkins

Prijs: € 19,95 | ɪsʙɴ: 978 90 005 0525 4 | Verschijnt: oktober 2014
Ook leverbaar als e-book Prijs: € 13,99 | ɪsʙɴ: 978 90 449 7329 7

Citaten
"Getuigenissen over bijna-doodervaringen zijn er al veel. Wat dit boek interessant maakt, is dat Alexander een neurochirurg is met kennis van zaken, die voorheen juist altijd sceptisch was als zijn patiënten met dit soort verhalen kwamen aanzetten." PSYCHOLOGIE MAGAZINE
"Ik kan dit belangrijke boek dat de potentie heeft om vele wetenschappelijke taboes te doorbreken van harte aanbevelen." Pim van Lommel, auteur van EINDELOOS BEWUSTZIJN
"Dr. Eben Alexanders bijna-doodervaring is het verbazingwekkendste verhaal dat ik in meer dan veertig jaar studie van dit fenomeen ben tegengekomen. Naar mijn mening is dr. Alexander het levende bewijs van een hiernamaals. Dr. Alexanders boek verdient het om een grote internationale bestseller te worden, en ik heb er alle vertrouwen in dat dat gaat gebeuren." Raymond Moody, auteur van LEVEN NA DIT LEVEN
Afbeeldingen
Video's
Contactpersonen
Download PDF
Download PDF
Over Lev.

Lev. is het non-fictiefonds van A.W. Bruna met boeken die mensen informeren, inspireren en motiveren. Bij Lev. verschijnen boeken van auteurs zoals Brené Brown, Berthold Gunster en Marie Kondo.

Klik hier voor de laatste brochures.

berichten