Scheiding bracht Babette van Veen ook mooie dingen

Hartenvrouw, over mooie dingen die ontstaan in moeilijke tijden

18 SEPTEMBER 2014, SOEST, 18 SEPTEMBER
Samenvatting
Babette van Veen zag haar toekomst in duigen vallen toen ze ging scheiden. Het lukte haar langzaam weer op te krabbelen en in deze moeilijke tijd haar innerlijke kracht terug te vinden. Ze schreef over haar ervaringen in het boek 'Hartenvrouw' dat vanmiddag in Soest werd gelanceerd.

‘Dat zo’n traumatische ervaring in mijn leven tot zo veel moois heeft geleid. Dat is haast niet te bevatten. Ik hoop dat ik met mijn boek, maar ook met mijn nieuwe cd en straks de theatertour, heel veel mensen een hart onder de riem kan steken of kan inspireren,’ reageert een blije Babette van Veen.

Haar advies: als je in de put zit, blijf dan niet wachten totdat iemand je eruit komt halen. Je plezier en trots is veel groter als je jezelf redt, in plaats van dat de brandweer je met loeiende sirenes komt ontzetten.

Tegelijk met het boek verschijnt van Babette een nieuwe cd en vanaf oktober staat ze in het theater met een nieuwe voorstelling. Zowel het boek als de cd en de theatertour heten Hartenvrouw. Er zijn verschillende liedteksten van nummers op haar nieuwe cd opgenomen in het boek.

Over Babette van Veen

Babette van Veen draait al meer dan twintig jaar mee in het vak en is een van de veelzijdigste actrices in Nederland. Naast het schrijven van muziek, columns en nu dit boek acteert en zingt Babette in televisie- en toneelproducties, zoals recentelijk Vrijland, Raveleijn, Mike & Thomas Kerstrevue en De Vagina Monologen. Kijk voor meer informatie over Hartenvrouw op www.babettevanveen.nl.

Babette is beschikbaar voor interviews. Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact op met Esther Sterken via esther.sterken@awbruna.nl of 020-2181605

Titel: Hartenvrouw | Auteur: Babette van Veen

Prijs: € 17,95 | ɪsʙɴ: 978 94 005 0476 9 | Verschijnt: 18 september 2014

Ook leverbaar als e-book

Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over Lev.

Lev. is het non-fictiefonds van A.W. Bruna met boeken die mensen informeren, inspireren en motiveren. Bij Lev. verschijnen boeken van auteurs zoals Brené Brown, Berthold Gunster en Marie Kondo.

Klik hier voor de laatste brochures.

berichten