Psycholoog komt met bewezen methode om persoonlijk leiderschap te vergroten

STOP, DENK, DOE van Max Wildschut verschijnt in oktober 2014

25 SEPTEMBER 2014, AMSTERDAM
Samenvatting
Max Wildschut is psycholoog en expert op het gebied van menselijk gedrag in organisaties. Eerder schreef hij de boeken OPTIMUM PUNT en DARWIN VOOR MANAGERS. Samen met Mark van Vugt schreef hij het boek GEZAG over de wetenschap van macht en leiderschap. In zijn boek STOP, DENK, DOE beschrijft Max een praktische methode om persoonlijk leiderschap te vergroten.

Persoonlijk leiderschap betekent dat je leidend kunt zijn in eigen gedrag op de momenten dat dit belangrijk voor jou is (in tegenstelling tot geleid worden door bijvoorbeeld angsten, impulsen of omstandigheden). Persoonlijk leiderschap is een voorwaarde voor welzijn en effectiviteit op elk vlak in het leven.

De opkomst van het hersenonderzoek en de evolutionaire psychologie hebben een ware revolutie veroorzaakt in ons begrip van de menselijke geest. In dit boek beschrijft Max Wildschut een praktische methode voor persoonlijk leiderschap op basis van de laatste, relevante wetenschappelijke inzichten. De laatste twee decennia zijn we meer te weten gekomen dan de honderd jaar daarvoor. Uiteraard is er niets mis met de oude ideeën, als ze maar goed zijn. Het punt is echter dat de moderne inzichten dieper en vollediger zijn. 

Max Wildschut is een veelgevraagd spreker op het gebied van leiderschap en hij is medeoprichter van het Nederlands Instituut voor Management en Evolutionaire Psychologie (NIMEP). 

Titel: Stop, denk, doe | Auteur: Max Wildschut
Prijs: € 19,95 | ɪsʙɴ: 978 90 005 0525 4 | Verschijnt: oktober 2014
Ook leverbaar als e-book Prijs: € 13,99 | ɪsʙɴ: 978 90 449 7329 7

Citaten
"GEZAG is een boek waaraan ik mij met zeer veel plezier heb onderworpen. " Ronald Giphart
"Een gemakkelijk leesbaar en knap verwoord houvast voor leidinggevenden." NBD/BIBLION over GEZAG
Afbeeldingen
Contactpersonen
Download PDF
Download PDF
Over Lev.

Lev. is het non-fictiefonds van A.W. Bruna met boeken die mensen informeren, inspireren en motiveren. Bij Lev. verschijnen boeken van auteurs zoals Brené Brown, Berthold Gunster en Marie Kondo.

Klik hier voor de laatste brochures.

berichten