DE GOEDE PSYCHOPAAT – Volg je innerlijke psychopaat om het beste uit jezelf te halen

Bestsellerauteur Andy McNab is een psychopaat

18 SEPTEMBER 2014, AMSTERDAM
Samenvatting
Bestsellerauteur en gediagnosticeerd psychopaat Andy McNab en psycholoog Kevin Dutton beschrijven op zeer onderhoudende wijze in DE GOEDE PSYCHOPAAT – HANDBOEK VOOR SUCCES hoe wij onze innerlijke psychopaat kunnen gebruiken om succesvoller te worden. Wat is een goede psychopaat? En hoe kan het leren denken als een psychopaat je vooruit helpen? Hoe leer je kwaliteiten als charme, rust onder druk, zelfvertrouwen en moed te ontwikkelen en te gebruiken om te krijgen wat je wilt?

Professor Kevin Dutton bestudeert al zijn hele carrière psychopaten. Toen hij SAS-held Andy McNab tijdens een onderzoeksproject ontmoette, deed hij een verrassende ontdekking. McNab is een gediagnosticeerd psychopaat, maar wel een goede psychopaat. In tegenstelling tot een slechte psychopaat is hij in staat om bepaalde eigenschappen, zoals meedogenloosheid, onbevreesdheid en empathie, te versterken of te onderdrukken. Zo haalt hij het beste uit zichzelf – en anderen – in allerlei situaties. De bijzondere ervaringen van McNab en de expertise van Dutton laten in dit unieke en vermakelijke handboek zien hoe een psychopaat denkt en wat dat voor ons kan betekenen in alle beroepsgroepen: van soldaat tot advocaat. 

Over de auteur

Bestsellerauteur Andy McNab is het pseudoniem voor een voormalig Brits Special Air Service-soldaat. McNab is bij het grote publiek bekend van de thrillerreeks rond actieheld Nick Stone. Professor Kevin Dutton is onderzoekspsycholoog aan het Calleva Research Centre for Evolution and Human Science van de universiteit van Oxford. Eerder schreef hij het boek De lessen van de psychopaat.

Titel: De goede psychopaat  Handboek voor succes | Auteur: Dr. Kevin Dutton & Andy McNab
Prijs: € 19,95 | ɪsʙɴ: 978 90 005 0530 8 | Verschijnt: 11 november 2014
Ook leverbaar als e-book Prijs: € 13,99 | ɪsʙɴ: 978 90 449 7332 7

Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over Lev.

Lev. is het non-fictiefonds van A.W. Bruna met boeken die mensen informeren, inspireren en motiveren. Bij Lev. verschijnen boeken van auteurs zoals Brené Brown, Berthold Gunster en Marie Kondo.

Klik hier voor de laatste brochures.

berichten