Ulftingenwest is de ongelukkigste gemeente van Nederland

Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek

19 AUGUSTUS 2014, AMSTERDAM
Samenvatting
Ulftingenwest de ongelukkigste gemeente van Nederland? Een klein krantenartikel wekt de nieuwsgierigheid van Rob Koops en Luc De Graaf. Hun bezoek aan Ulftingenwest mondt uit in een week vol bijzondere ontmoetingen, avontuurlijke gebeurtenissen en verrassende inzichten. Samen met gelukscoach Peter Hof vinden Koops & De Graaf antwoorden op belangrijke vragen als: Is geluk maakbaar? Maakt geld gelukkig? Hoeveel geluk zit er in ongeluk? Is geluk een keuze?

Dit boek is een verademing voor managers, onderwijzers, architecten, slagers, schoonheidsspecialisten, autocoureurs, coaches, gangsters, bankdirecteuren en alle anderen die op zoek zijn naar geluk.

Wat mag je verwachten? Je krijgt inzicht in ongeluk, je leert ongeluk om te zetten in geluk en met praktische stappen vergroot je jouw eigen Cirkel van Geluk. Concreet, to-the-point, vol optimisme en humor. Ulftingenwest is een verfrissende filosofie en een doelmatige methode om je geluk te vergroten ineen.

Koops en De Graaf hebben ruim tien jaar ervaring als dagvoorzitters en cabaretiers op congressen en bijeenkomsten. Zij traden o.a. op voor de Rabobank, Ziggo, Ernst & Young, Heras, Provincie Overijssel en Gemeente Amsterdam. Koops was eerder als trainer werkzaam bij de Baak Management Centrum VNO-NCW en De Graaf was journalist voor radio en krant en interimmanager bij diverse gemeenten. Koops woont op dit moment in Utrecht. Eerder woonde hij in Zwolle, Enschede, Den Haag, Leiden en Hilversum. De Graaf woont in Helmond. Hij woonde eerder in Tilburg en Eindhoven.

Met unieke bijdragen van o.a. Tooske Ragas, Jan Rot, Boris van der Ham, Lara Rense en Kamagurka.

Titel: Ulftingenwest | Auteur: Rob Koops en Luc De Graaf
Prijs: € 19,95 | ɪsʙɴ: 978 94 005 0453 0 | Verschijnt: september 2014

Citaten
"In Ulftingenwest vond ik mijn pad." Tooske Ragas
"Ulftingenwest wens je iedereen toe. " Menno Lanting
"LITTLE BRITAIN in de polder. " Stefan van Wieringen
Afbeeldingen
Video's
Contactpersonen
Download PDF
Download PDF
Over Lev.

Lev. is het non-fictiefonds van A.W. Bruna met boeken die mensen informeren, inspireren en motiveren. Bij Lev. verschijnen boeken van auteurs zoals Brené Brown, Berthold Gunster en Marie Kondo.

Klik hier voor de laatste brochures.

berichten