Top Gears hoogtepunten in autodesign

Top Gear: Dream Cars, een prachtig vormgegeven boek; een must have voor iedere autofan

14 AUGUSTUS 2014, AMSTERDAM
Samenvatting
Of het nu adembenemende snelheid, de mooie rondingen of de fikse prijskaartjes zijn: een klein aantal auto's vertegenwoordigt het neusje van de zalm in automobieldesign. De experts van Top Gear brengen in Top Gear: Dream Cars de mooiste exemplaren bij elkaar. In prachtige beelden, inclusief adembenemende 3D-fotografie, neemt Top Gear: Dream Cars je mee op een wereldreis door de mooiste en beste autocreaties die op dit moment te vinden zijn.

Top Gear: Dream Cars is een eerbetoon aan de 100 mooiste auto's die de zeldzame eigenschappen van design en techniek samenbrengen: van supercars als de Porsche 918 en de Ferrari LaFerrari tot technologische wonderen als de Nissan DeltaWing en de geweldige McLaren P1. 

Eerder verschenen bij Lev. in de serie Top Gear-boeken: Top Gear: Supercars (2010) en Top Gear: The Cool 500 (2012).

Over de auteur

Sam Philip is journalist en schrijver voor het Britse Top Gear Magazine. Daarnaast doet hij af en toe gekke dingen in auto's, zoals in vier dagen van Los Angeles naar New York rijden, en elke plaats genaamd Essex in Amerika bezoeken in een grijze Ford Focus. 

NB Inclusief gratis 3D-brilletje om de 3D-fotospreads te kunnen bekijken.

Titel: Top Gear: Dream Cars | Auteur: Sam Philip
Prijs: € 24,95 | ɪsʙɴ: 978 94 005 0511 7 | Verschijnt: oktober 2014

Citaten
""
Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over Lev.

Lev. is het non-fictiefonds van A.W. Bruna met boeken die mensen informeren, inspireren en motiveren. Bij Lev. verschijnen boeken van auteurs zoals Brené Brown, Berthold Gunster en Marie Kondo.

Klik hier voor de laatste brochures.

berichten