Hoe Google werkt

Een unieke kijk in de keuken van Google door Eric Schmidt en Jonathan Rosenberg

29 JULI 2014, AMSTERDAM
Samenvatting
Vanuit hun jarenlange ervaring in de hightechindustrie hebben Eric Schmidt, executive chairman van Google, en Jonathan Rosenberg, adviseur van Larry Page, een praktisch en toegankelijk boek geschreven voor iedereen die succesvol wil zijn in een wereld die continu verandert. HOE GOOGLE WERKT geeft advies over strategie, bedrijfscultuur, talent, besluitvorming, innovatie, communicatie en het omgaan met verdeeldheid. HOE GOOGLE WERKT is volledig geautoriseerd en staat boordevol managementlessen en insidersverhalen. Voorzien van een voorwoord van Larry Page, een van de oprichters van Google.

'In 2010 startten Eric en ik een interne opleiding voor Google-managers over de lessen die het managementteam met vallen en opstaan had geleerd. Op alle slides stond Vertrouwelijk, totdat iemand suggereerde dat we trouw moeten zijn aan onze cultuur van openheid en ze zouden moeten delen met de wereld. Dit boek bevat ons geheime recept: hoe innoveert Google en hoe stelt Google zijn werknemers in staat om succesvol te zijn.' Jonathan Rosenberg

Eric Schmidt en Jonathan Rosenberg leggen in HOE GOOGLE WERKT uit hoe de machtsverhouding tussen consument en bedrijfsleven verschoof door drie grote veranderingen - internet, mobiel en cloud computing - die samenvielen en elkaar versterkten. De bedrijven die floreren creëren superieure producten en trekken een nieuw type veelzijdige werknemers aan, die de auteurs smart creatives noemen. De managementlessen worden toegelicht aan de hand van nooit eerder vertelde anekdotes uit de geschiedenis van Google. HOE GOOGLE WERKT is dé nieuwe managementhandleiding voor de leiders van nu.

Over de auteurs

Eric Schmidt is executive chairman van Google. Hij ondersteunde de lancering van succesprojecten als Gmail, Android en Chrome. Hiervoor werkte hij als voorzitter en CEO van Novell, Inc en was hij lid van de raad van bestuur van Apple.

Jonathan Rosenberg was sinds 2002 verantwoordelijk voor design en ontwikkeling van alle Google-producten voor consumenten en partners. Op dit moment is hij adviseur van Larry Page, de CEO van Google.

Titel: Hoe Google werkt | Auteur: Eric Schmidt & Jonathan Rosenberg
Prijs: € 19,95 | ɪsʙɴ: 978 94 005 0526 1 | Verschijnt: oktober 2014
Ook leverbaar als E-book Prijs: € 13,99 | ISBN: 978 90 449 7330 0

NB Bij gebruik van auteursfoto copyright Weinber-Clark Photography gebruiken.

Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over Lev.

Lev. is het non-fictiefonds van A.W. Bruna met boeken die mensen informeren, inspireren en motiveren. Bij Lev. verschijnen boeken van auteurs zoals Brené Brown, Berthold Gunster en Marie Kondo.

Klik hier voor de laatste brochures.

berichten