YOGI POWER, het nieuwe boek van Tijn Touber

Oude wijsheid voor een nieuwe tijd

18 JULI 2014, AMSTERDAM
Samenvatting
Tijn Touber heeft een interessant levensverhaal. Hij is oprichter van Loïs Lane en ging op het hoogtepunt van hun roem celibatair leven, veertien jaar lang. Tijn weet 'ingewikkelde' spirituele zaken te vertalen naar de alledaagse belevingswereld van mensen. Hij reisde bijna twintig keer door India en deelt in dit boek zijn ervaringen aan de hand van de geschiedenis van de beroemdste yogi's.

Toen Swami Vivekananda in 1893 als vertegenwoordiger van India het Parliament of the World’s Religions in Chicago toesprak, was dat voor veel westerlingen de eerste keer dat ze oog in oog stonden met een echte yogi. De indruk die hij maakte, was verpletterend. Ze herkenden iets in de man op het podium. Iets wat ze waren kwijtgeraakt. Iets wat ze waren vergeten en nu weer werd aangeraakt. Het maakte hen extatisch. Tijn reisde bijna twintig keer door India en zag deze reactie vaker op de yogi’s die hij door de jaren heen ontmoette.

In Nederland en Vlaanderen doet inmiddels een kwart van de bevolking iets met yoga of meditatie. Yogi Power beschrijft de geschiedenis van de yogi’s en geeft je de essentiële inzichten en oefeningen om je dagelijks leven te verlichten, zodat je onder alle omstandigheden in verbinding kunt zijn – met jezelf, de ander, de wereld en het leven.

Auteursbio:

Tijn Touber is muzikant, schrijver, inspirator en meditatieleraar. Hij is oprichter van Loïs Lane en schreef enkele van hun grootste hits. Hun debuutalbum bereikte de eerste plaats van de Album Top 100 en verkocht meer dan 100.000 exemplaren. Na dit muzikale avontuur legde Tijn zich toe op bewustzijnsontwikkeling en publiceerde de boeken Spoedcursus Verlichting, Verlicht Leven en Stadsverlichting. Zijn recentste boek, Het Geheim van Genialiteit, werd genomineerd voor de ParaVisie Awards en als Beste Spirituele Boek van 2012 verkozen.

Yogi Power verschijnt 28 augustus 2014.

Titel: Yogi Power | Auteur: Tijn Touber 
Prijs: € 17,95 | ɪsʙɴ: 978 94 005 0412 7 | Verschijnt: 28 augustus 2014
Ook leverbaar als e-book: Prijs: € 13,99 | ɪsʙɴ: 978 90 449 7163 7

Citaten
"De vrolijke boodschap is dat je niet jarenlang in een ongemakkelijke houding op een matje hoeft te zitten om verlicht te worden. " DE VOLKSKRANT over SPOEDCURSUS VERLICHTING
"Touber diept, op zijn bekende sprankelende en soepele manier, interessante feiten en fascinerende onderzoeksresultaten op. Een boeiend werk dat de ogen opent voor die ene universele en tijdloze waarheid: all you need is love. " HAPPINEZ over STADSVERLICHTING
Afbeeldingen
Video's
Contactpersonen
Download PDF
Download PDF
Over Lev.

Lev. is het non-fictiefonds van A.W. Bruna met boeken die mensen informeren, inspireren en motiveren. Bij Lev. verschijnen boeken van auteurs zoals Brené Brown, Berthold Gunster en Marie Kondo.

Klik hier voor de laatste brochures.

berichten