De schrijvers van Lev. als leermeesters

Ook buiten hun boeken voor velen een bron van inspiratie

22 JULI 2014, AMSTERDAM, JULI 2014
Samenvatting
De schrijvers van Lev. zitten niet stil. Als ze niet bezig zijn met het schrijven van een nieuw boek, dan staan ze op het podium, om zowel binnen als buiten het land mensen te trainen en te inspireren. Zo staat Jan Wolter Bijleveld dit jaar op Lowlands met de School of Life, is Tim van der Vliet is bezig om na Nederland ook de UK te veroveren en start Berthold Gunster dit najaar met alweer de derde omdenken theatershow.

Tim van der Vliet

Al enige tijd is Tim van der Vliet, auteur van Open je ogen, bezig om ook in het Verenigd Koninkrijk aan populariteit te winnen. Aan de overkant van het Kanaal vallen zijn verlichtende ideeën namelijk ook goed in de smaak: zo gaf hij in mei een workshop en verzorgde hij een meditatie op het Mind Body Spirit festival in Londen, was hij bij het Isbourne Holistic centre voor een rede en een workshop en doet hij hetzelfde in augustus in Schotland.

Berthold Gunster
Niet alleen verschijnt er in september een nieuw boek van bestsellerauteur Berthold Gunster, vanaf oktober staat hij voor het derde seizoen op rij op de bühne met de Omdenken Theatershow. Ook zijn workshops, lezingen en seminars blijven populair, op 3 oktober staat hij met zijn lezing Lastige kinderen? Heb jij even geluk! in Rotterdam.
En ook omdenken gaat internationaal! Vanaf nu is omdenken op veler verzoek er ook in het Engels, en wel als @flipthinking op Twitter en Facebook en via de nieuwe website omdenken.com.

Jan Wolter Bijleveld

Jan Wolter Bijleveld, oprichter van het Lsltn-platform en co-auteur van LoslatenLoswerken en Losleven, staat komende zomer op Lowlands. Voor het eerst heeft de School of Life een programma tijdens dit festival en Bijleveld is daar als docent bij aanwezig. Hij zal daar een verkorte versie geven van zijn cursus Rust in je kop.

Veel moeten, veel willen, overal bij zijn en alles meemaken. Hoe blijf je stevig overeind in een leven vol vragen, prikkels, mogelijkheden en keuzes? Verwacht geen ideaalplaatjes over een gebalanceerd bestaan in zensferen. En al helemaal geen kant-en-klare antwoorden. Verwacht wél stof tot nadenken over leven en geleefd worden – stof waar je echt wat aan hebt!

En dit is nog maar een greep uit de bezigheden van onze auteurs, meer weten of interesse in een persoonlijk gesprek met een van de auteurs? Neem dan contact met ons op. 

Video's
Download PDF
Download PDF
Over Lev.

Lev. is het non-fictiefonds van A.W. Bruna met boeken die mensen informeren, inspireren en motiveren. Bij Lev. verschijnen boeken van auteurs zoals Brené Brown, Berthold Gunster en Marie Kondo.

Klik hier voor de laatste brochures.

berichten