WAT IK ZEKER WEET - Oprahs eerste nieuwe boek sinds jaren

Wijze levenslessen van een van de meest opmerkelijke vrouwen op aarde

22 JULI 2014, AMSTERDAM, JULI 2014
Samenvatting
De vraag ‘Wat weet je zeker?’ van filmrecensent Gene Siskel inspireerde Oprah Winfrey tot haar column 'Wat ik zeker weet' in 'O, The Oprah Magazine'. De vraag bood haar een manier om de balans van haar leven op te maken. De afgelopen veertien jaar schreef ze elke maand een column, en de beste hiervan worden nu, herzien en geactualiseerd, samengebracht. Het resultaat: een boek bomvol wijsheden en waarheden over geluk, veerkracht, relaties, dankbaarheid, kansen, respect, helderheid en kracht door een van de meest opmerkelijke vrouwen ter wereld.

De afgelopen veertien jaar nam Oprah afscheid van The Oprah Winfrey Show (de hoogstgewaardeerde talkshow in de geschiedenis), lanceerde ze haar eigen tv-netwerk, werd ze Amerika’s enige donkere miljardair, ontving ze een eredoctoraat aan Harvard University en de Presidential Medal of Freedom.

Gedurende al die tijd bracht ze diepgaande en inspirerende wijsheden in haar Wat ik zeker weet-column in O, The Oprah Magazine. Deze wijsheden zijn nu voor het eerst herzien en samengebracht in Wat ik zeker weet, een prachtig boek vol inzichten en openbaringen van Oprah Winfrey. Ze zijn gegroepeerd naar thematiek en bieden een zeldzaam krachtig inzicht in de geest van een van de meest opmerkelijke vrouwen ter wereld. Eerlijk, ontroerend, opbeurend, hartverwarmend en energiek: Oprah's Wat ik zeker weet sprankelt door teksten waar lezers zich steeds weer tot zullen wenden.

Titel: Wat ik zeker weet | Auteur: Oprah Winfrey 
Prijs: € 18,95 | ɪsʙɴ: 978 94 005 0522 3 | Verschijnt: 14 oktober 2014
Ook leverbaar als E-book Prijs: € 13,99 | ISBN: 978 90 449 7327 3

Afbeeldingen
Video's
Contactpersonen
Download PDF
Download PDF
Over Lev.

Lev. is het non-fictiefonds van A.W. Bruna met boeken die mensen informeren, inspireren en motiveren. Bij Lev. verschijnen boeken van auteurs zoals Brené Brown, Berthold Gunster en Marie Kondo.

Klik hier voor de laatste brochures.

berichten