No Ego van Rob Adams, een ode aan de onbekende wereldverbeteraar

Hoe ongekroonde helden de wereld veranderden en wat wij van hen kunnen leren

07 JULI 2014, AMSTERDAM
Samenvatting
Heb je ooit gehoord van Darwin, Gandhi, Kennedy of Jezus? Grote kans van wel. Heb je ooit gehoord van Chico Mendes, Kurt Zehmisch, Claudette Colvin of Hypatia? Grote kans van niet. Terwijl ook zij de wereld veranderden.

Hulde aan de mensen die invloed hebben gehad maar waar bijna niemand het van weet. Waarvan niemand het hoefde te weten. Robert Goddard legde de basis voor de moderne ruimtevaart, Annie Kopchovsky fietste in de 19e eeuw de wereld rond en werd een symbool voor emancipatie, Alfred Russel Wallace bedacht het evolutieprincipe en Tupou I voorkwam de kolonisatie van Tonga. 

Dit boek laat je kennismaken met veel onbekenden, die ieder op hun eigen manier hun droom na joegen en de wereld veranderden. Het onderzoekt wat hen kenmerkt en wat je daarvan kunt leren.

Over de auteur

Rob Adams is continu op zoek naar nieuwe theorieën en vreemde ideeën die in de wereld ontstaan en bijdragen aan verandering van levens en manieren van werken. Hij is de oprichter van Six Fingers, een bedrijf dat deze ideeën en theorieën verzamelt. In zijn vorige boek Ga Vreemd! combineert hij deze kennis tot een aanpak voor bedrijven om tot relevante vernieuwing te komen.

Titel: No Ego | Auteur: Rob Adams | Omvang: ca. 224 pagina’s
Prijs: € 16,95 | ɪsʙɴ: 978 94 005 0371 7| Verschijnt: half juli 2014

Afbeeldingen
Video's
Download PDF
Download PDF
Over Lev.

Lev. is het non-fictiefonds van A.W. Bruna met boeken die mensen informeren, inspireren en motiveren. Bij Lev. verschijnen boeken van auteurs zoals Brené Brown, Berthold Gunster en Marie Kondo.

Klik hier voor de laatste brochures.

berichten