Hartenvrouw - Babette van Veen

De problemen van Babette en wat jij daarvan kunt leren

23 JUNI 2014, UTRECHT
Samenvatting
Ineens ligt ie aan duigen, je toekomst. Het overkwam Babette van Veen toen ze ging scheiden. Haar wereld stond even stil, maar langzaam maar zeker krabbelde ze overeind en kwam ze tot het inzicht dat de toekomst juist weer voor haar open lag. Op 18 september verschijnt Hartenvrouw, het debuut van Babette van Veen. Een openhartig en tegelijk hilarisch en inspirerend boek over mooie dingen die ontstaan in moeilijke tijden.

Haar advies: als je in de put zit, blijf dan niet wachten totdat iemand je eruit komt halen. Je plezier en trots is veel groter als je jezelf redt, in plaats van dat de brandweer je met loeiende sirenes komt ontzetten. In Hartenvrouw vertelt Babette hoe ze met vallen en opstaan en vooral ook heel veel lachen haar innerlijke kracht (meestal) wist te vinden en hoe dat voor iedereen is weggelegd.

Tegelijk met het boek verschijnt van Babette een nieuwe cd en vanaf oktober staat ze in het theater met een nieuwe voorstelling. Zowel het boek als de cd en de theatertour heten Hartenvrouw. Er zijn verschillende liedteksten van nummers op haar nieuwe cd opgenomen in het boek.

Over Babette van Veen

Babette van Veen draait al meer dan twintig jaar mee in het vak en is een van de veelzijdigste actrices in Nederland. Naast het schrijven van muziek, columns en nu dit boek acteert en zingt Babette in televisie- en toneelproducties, zoals recentelijk Vrijland, Raveleijn, Mike & Thomas Kerstrevue en De Vagina Monologen.


Babette is beschikbaar voor interviews. Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact op met Esther Sterken via esther.sterken@awbruna.nl of 020-2181605


Titel: Hartenvrouw | Auteur: Babette van Veen 
Prijs: € 17,95 | ɪsʙɴ: 978 94 005 0476 9 | Verschijnt: 18 september 2014
Ook leverbaar als e-book

Citaten
"‘Pak me dan en deel me maar, ik blijf op zoek naar jou, Jij bent m’n hart m’n hartenheer en ik jouw hartenvrouw’" uit 'Hartenvrouw'
Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over Lev.

Lev. is het non-fictiefonds van A.W. Bruna met boeken die mensen informeren, inspireren en motiveren. Bij Lev. verschijnen boeken van auteurs zoals Brené Brown, Berthold Gunster en Marie Kondo.

Klik hier voor de laatste brochures.

berichten