Trainen met je kinderen

Een goede work-out én qualitytime met je kinderen

27 MEI 2014, VERSCHIJNINGSDATUM 10 JUNI
Samenvatting
Waarom zou je kiezen tussen een goede work-out of qualitytime met de kinderen? Sportieve vaders combineren dit gewoon. In 'Trainen met je kinderen' geeft Justus Verkerk duidelijke oefeningen waarbij de kinderen dienen als gewicht, weerstand of gewoon als gezelschap of supporters. Daarnaast bevat het boek nuttige lijstjes, tips en trucs om blessures bij jou en je kinderen te voorkomen en anekdotes uit het leven van een enthousiaste vader.

52% van alle mannen heeft overgewicht en wil daar iets aan doen, 64% van alle vrouwen wil dat vaders meer tijd met hun kinderen doorbrengen. Justus Verkerk toont ons in Trainen met je kinderen dat aan die twee wensen best tegelijk kan worden voldaan. Hoe? Door te trainen met je kinderen. Het levert sowieso veel lol op, maar ook een strak lijf als je het een beetje serieus neemt.

De oefeningen in het boek variëren van grondoefeningen en krachttraining tot fitness en flexing. Een volledige work-out dus, waarbij je kinderen soms dienen als de gewichten.

Justus Verkerk (1969) is conceptontwikkelaar met een voorliefde voor familie, sport en gezondheid. In de afgelopen jaren heeft hij aan de wieg gestaan van zeer succesvolle concepten, waaronder Campinglife, Je Echte Leeftijd en het Emmy Award winnende concept Entertainment Experience. Op basis van zijn ervaringen geeft Verkerk les aan verschillende universiteiten en hogescholen in binnen- en buitenland en geeft hij lezingen en workshops.

Justus Verkerk is beschikbaar voor interviews.

Citaten
"Da’s pas qualitytime!... de volledige work-out met een vette knipoog en een serieuze ondertoon." Veronica Magazine
Download PDF
Download PDF
Over Lev.

Lev. is het non-fictiefonds van A.W. Bruna met boeken die mensen informeren, inspireren en motiveren. Bij Lev. verschijnen boeken van auteurs zoals Brené Brown, Berthold Gunster en Marie Kondo.

Klik hier voor de laatste brochures.

berichten