Podiumhelden

Hoe ga je om met zenuwen voor een optreden?

30 SEPTEMBER 2014, AMSTERDAM
Samenvatting
Wie kent het niet: de zenuwen voor een optreden voor publiek. Sporters, musici, acteurs, dansers maar ook een scholier die een spreekbeurt houdt, een chirurg, een advocaat of een manager die een belangrijke presentatie moet houden; allemaal kunnen ze last hebben van milde plankenkoorts tot regelrechte podiumangst. In PODIUMHELDEN laat psycholoog Marleen Drewes aan de hand van theorie en voorbeelden uit de praktijk zien dat het mogelijk is om met deze druk en angst om te gaan.

Ze combineert elementen uit de psychologie, psychotherapie, mindfulness en sportcoaching om tot praktische werkvormen te komen. Interviews met mensen uit de praktijk bieden inspiratie, steun en inzicht.

  • Interviews met o.a. Karin Bloemen, Arthur Japin, Jeroen Krabbé en Frans Bauer
  • Unieke combinatie van theorie, werkboek en interviews

Over de auteur

Marleen Drewes werkte meer dan tien jaar als internationaal model. Daarna studeerde ze communicatiewetenschap aan de UvA en werkte in de culturele sector. Na haar studie psychologie aan de VU startte ze een praktijk voor kinder- en jeugdpsychologie in Amsterdam. Daarnaast heeft ze zich gespecialiseerd in de cognitieve gedragstherapie, is mindfulnesstherapeut en werkt ze als zelfstandig coach voor mensen die op hoog niveau moeten presteren zoals podiumkunstenaars, topsporters, medisch specialisten en mensen uit het bedrijfsleven.

Titel: Podiumhelden | Auteur: Marleen Drewes
Prijs: € 24,95 | ɪsʙɴ: 978 940 05 0377 9 | Verschijnt: 7 oktober 2014

Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over Lev.

Lev. is het non-fictiefonds van A.W. Bruna met boeken die mensen informeren, inspireren en motiveren. Bij Lev. verschijnen boeken van auteurs zoals Brené Brown, Berthold Gunster en Marie Kondo.

Klik hier voor de laatste brochures.

berichten