Models in shape

Trainingen voor iedereen die eruit wil zien als een model

Amsterdam

Summary

Marjolein Vreeke heeft al meer dan dertig jaar ervaring als sportinstructrice en is oprichter van het succesvolle platform MODELS IN SHAPE. Ze traint topmodellen en aspirant-modellen, heeft een eigen studio in Elst en is de vaste trainer van het Elite Model Home.

Trainingen, tips en tricks voor iedereen die eruit wil zien als een model. Bijna ieder meisje droomt ervan om model te worden dan wel op de catwalk, dan wel op Instagram. Marjolein Vreeke wil deze meiden helpen om op een verantwoorde, veilige én gezonde manier het felbegeerde modellenlichaam te verkrijgen, waarbij het niet gaat om kilo's, maar om centimeters.

Toen haar dochter topmodel Robin Marjolein Holzken op jonge leeftijd werd gescout als model, zag Marjolein hoeveel modellen verkeerd trainden en verkeerd aten, en is ze het platform Models in Shape gestart. In dit boek deelt Marjolein de geheimen van haar aanpak, en maakt zo een modellenlichaam bereikbaar. Vol met recepten, work-outschema’s, achtergrondverhalen, tips en tricks: dit boek is een must read voor meisjes met modellenaspiraties.

Titel: Models in Shape | Auteur: Marjolein Vreeke | Omvang: ca. 160 pagina's, geïllustreerd | Prijs: € 17,50 | ɪsʙɴ: 978 94 005 0932 0 | Verschijnt: 20 februari 2017 |

Links

Videos

Spokespeople

Download PDF
Download PDF
Over Lev.

Lev. is het non-fictiefonds van A.W. Bruna met boeken die mensen informeren, inspireren en motiveren. Bij Lev. verschijnen boeken van auteurs zoals Brené Brown, Berthold Gunster en Marie Kondo.

Klik hier voor de laatste brochures.

berichten