Hit Refresh, verbeter jezelf, je bedrijf en de wereld

Op zoek naar een betere toekomst voor ons allemaal

20 SEPTEMBER 2017, AMSTERDAM
Samenvatting
Satya Nadella is CEO van Microsoft. Voordat hij op 4 februari 2014 werd benoemd werkte hij in managementposities in zowel de zakelijke als de consumententak van het bedrijf. Al snel na zijn komst in 1992 stond hij binnen het bedrijf bekend als iemand die een breed scala aan technologieën en businesses kan overzien om een aantal van de bekendste en meest gebruikte producten ter wereld te transformeren. Zijn boek HIT REFRESH verschijnt 31 oktober 2017.

Hit Refresh gaat over persoonlijke verandering, over de transformatie van Microsoft, en de technologieën die het leven van ons allemaal zullen beïnvloeden. We staan aan de vooravond van een golf aan spannende en disruptieve technologieën: artificial intelligence, mixed reality, en quantum computing.

Satya Nadella – de grote onbekende na de scherpzinnige Bill Gates en de energieke Steve Ballmer – deelt zijn inzichten en reflecties als CEO van Microsoft. Aan de hand van zijn fascinerende jeugd in India vertelt hij hoe hij de leider werd die hij nu is. Hij vertelt over de herontdekking van de ziel van het bedrijf. Mensen, organisaties en de maatschappij als geheel kunnen en moeten veranderen in hun aanhoudende zoektocht naar nieuwe energie, nieuwe ideeën, blijvende relevantie en vernieuwing. In de basis gaat het over ons menszijn en hoe die ene unieke eigenschap – empathie – steeds kostbaarder zal worden in een wereld waar technologische vooruitgang de status quo zal ontwrichten zoals nooit tevoren.

Titel: Hit Refresh | Auteur: Satya Nadella | Omvang: ca. 304 pagina's | Prijs: € 24,99 | ɪsʙɴ: 978 94 005 0925 2 | Verschijnt: 31 oktober 2017 | E-book: 978 90 449 7666 3 | Prijs: € 13,99

Afbeeldingen
Video's
Download PDF
Download PDF
Over Lev.

Lev. is het non-fictiefonds van A.W. Bruna met boeken die mensen informeren, inspireren en motiveren. Bij Lev. verschijnen boeken van auteurs zoals Brené Brown, Berthold Gunster en Marie Kondo.

Klik hier voor de laatste brochures.

berichten