Lykke van Meik Wiking: Wat we kunnen leren van de gelukkigste mensen op aarde

18 MEI 2017, AMSTERDAM
Samenvatting
Na het grote succes van HYGGE (ruim 17.500 exemplaren verkocht in Nederland) komt Meik Wiking met een nieuw boek. LYKKE is een praktisch en wederom prachtig vormgegeven boek vol weetjes, feitjes en onderzoeksresultaten van het Happiness Research Institute uit Kopenhagen. Het boek verschijnt 12 september.

De wereld heeft een ongekend welvaartsniveau bereikt, en hoewel we in veel gevallen rijker zijn geworden, is het ons niet gelukt om gelukkiger te zijn. Er leven meer mensen aan de onderkant dan aan de bovenkant van de globale geluksschaal. Hun gedrag is anders. Hun vooruitzichten zijn anders. Hun prioriteiten liggen anders. Hoe vertaalt zich dat in het alledaagse leven? Is er iets wat we kunnen leren van de gelukkigste mensen ter wereld?

Meik Wiking is een van de bekendste geluksexperts ter wereld. Hij is CEO van het Happiness Research Institute in Kopenhagen en geeft in dit boek aan de hand van honderden interviews en onderzoeken een volledig beeld van wat mensen gelukkig maakt, inclusief nieuwe onderzoeksresultaten en experimenten over bijvoorbeeld glimlachen en de effecten van social media op geluk. Compleet, makkelijk te lezen en prachtig geïllustreerd. Er is een reden dat Meik Wiking ‘de gelukkigste man ter wereld’ werd genoemd door The Times.

Titel: Lykke | Auteur: Meik Wiking | Omvang: 285 pagina's, geïllustreerd | Prijs: € 19,99 | ɪsʙɴ: 978-94-005-0890-3 en verschijnt 12 september 2017.

ɴʙ: graag bij gebruik van de auteursfoto de copyright Chris McAndrew Photography Ltd. vermelden.

Citaten
"Hygge maakt ook buiten de eigen landsgrenzen furore. Het is de Deense manier van leven die in de belangstelling staat." NRC HANDELSBLAD over HYGGE
"Een mooi vormgegeven feelgoodboek dat je laat ervaren wat hygge is." DE VOLKSKRANT over HYGGE
"Denen maken er het beste van en hygge helpt ze daarbij. Dat zijn nou wijsheden waar een mens iets aan heeft." FLOW over HYGGE
"In het mooi geïllustreerde boek HYGGE van Meik Wiking vind je alle ingrediënten om je leven in 2017 meer hygge te geven." MARGRIET over HYGGE
Afbeeldingen
Video's
Download PDF
Download PDF
Over Lev.

Lev. is het non-fictiefonds van A.W. Bruna met boeken die mensen informeren, inspireren en motiveren. Bij Lev. verschijnen boeken van auteurs zoals Brené Brown, Berthold Gunster en Marie Kondo.

Klik hier voor de laatste brochures.

berichten