DE EDELE KUNST VAN NOT GIVING A F*CK; Hét boek voor zelfhulpboekhaters

Al jaren leren we dat positiviteit het geheim is voor een gelukkig leven. Dat stopt nu.

04 APRIL 2017, AMSTERDAM
Samenvatting
Op 11 april verschijnt de Nederlandse editie van de New York Times Bestseller – 'DE EDELE KUNST VAN NOT GIVING A F*CK, geschreven door Mark Manson. Mark is blogger, auteur en entrepeneur. Zijn populaire weblog MarkManson.net, waar hij schrijft over persoonlijke groei, werk, relaties en succes, trekt maandelijks meer dan 2 miljoen bezoekers. De Engelse editie loopt in Nederland al erg goed, zo staat The Subtle Art of Not Giving a F*ck al maandenlang in de Nederlandse bestsellerlijst. DE EDELE KUNST VAN NOT GIVING A F*CK sluit heel erg aan bij de denkwijze van de millenials van nu. En wordt gezien als hét boek voor de zelfhulpboekhater.

In De edele kunst van Not Giving a F*ck introduceert Mark Manson een nieuwe sleutel tot geluk: stoppen met altijd maar positief zijn en in plaats daarvan leren omgaan met onze tekortkomingen en tegenslagen in het leven. Want zodra we niet meer voor onze angsten, fouten en onzekerheden wegrennen maar pijnlijke waarheden onder ogen durven te komen, vinden we eindelijk de moed en het zelfvertrouwen waar we in deze tijden zo’n behoefte aan hebben. Down-to-earth, humoristisch en recht voor zijn raap: Mark Manson geeft je de tools om te kiezen waar jij een fuck om geeft, en dus ook waar je géén fuck om geeft. Dat idee omarmen werkt bevrijdend.

Over de auteur
Mark Manson is blogger, auteur en entrepeneur. Zijn populaire weblog MarkManson.net, waar hij schrijft over persoonlijke groei, werk, relaties en succes, trekt maandelijks meer dan 2 miljoen bezoekers. Hij woont in New York City.

Titel: De edele kunst van not giving a f*ck | Auteur: Mark Manson | Omvang: ca. 224 pagina's | Prijs: € 19,99 | ɪsʙɴ: 978 94 005 0902 3 | Verschijnt: 11 april 2017 | Ook leverbaar als e-book | Prijs: € 13,99 | ɪsʙɴ: 978 90 449 7649 6

NB. Graag bij gebruik van de auteursfoto voor de copyright fotografe Fernanda Reute vermelden.

Citaten
"Mark Manson schreef het belangrijkste boek van het jaar. Zijn The Subtle Art of Not Giving a F*ck is precies wat we nu, in 2017 en daarna, nodig hebben in de wereld." Jelmer de Boer, auteur van EET TAART EN KRIJG EEN SIXPACK
Afbeeldingen
Video's
Download PDF
Download PDF
Over Lev.

Lev. is het non-fictiefonds van A.W. Bruna met boeken die mensen informeren, inspireren en motiveren. Bij Lev. verschijnen boeken van auteurs zoals Brené Brown, Berthold Gunster en Marie Kondo.

Klik hier voor de laatste brochures.

berichten