Hoe word je een GameMeneer

Het boek voor alle fans van GameMeneer, een van de grootste Nederlandse YouTube-sterren van dit moment

12 JANUARI 2017, AMSTERDAM
Samenvatting
Op 4 april verschijnt het boek HOE WORD JE EEN GAMEMENEER voor alle fans van Don, alias GameMeneer, een van de grootste Nederlandse YouTube-sterren van dit moment. In HOE WORD JE EEN GAMEMENEER vertelt Don over zijn weg naar succes, zijn favoriete games, het ontstaan van 'Kaaaa, ik ben een meeuw' en alles wat Don GameMeneer maakt.

Dagelijks plaatst GameMeneer een gaming video op zijn kanaal op YouTube, dat ondertussen meer dan 600.000 abonnees heeft. Hij is actief sinds 2012 en zijn filmpjes zijn meer dan 250 miljoen keer bekeken.

Bio op YouTube: 'Welkom op GameMeneer. Mijn naam is Don en ik maak gaming video's, die ik vervolgens op het internet plaats. Ik ben ook die jongen die een vast gezicht is bij DagelijksHaaDee. Dagelijks kun je video's van mij verwachten in lekkere 720 of 1080 HD-kwaliteit. Ik upload video's over heel veel verschillende games, omdat ik van veel spelletjes houd.'

Titel: Hoe word je een GameMeneer | Auteur: GameMeneer | Omvang: ca. 224 pag. | Prijs: € 14,99 | ɪsʙɴ: 978 94 005 0866 8 | Verschijnt: 4 april 2017 |


Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over Lev.

Lev. is het non-fictiefonds van A.W. Bruna met boeken die mensen informeren, inspireren en motiveren. Bij Lev. verschijnen boeken van auteurs zoals Brené Brown, Berthold Gunster en Marie Kondo.

Klik hier voor de laatste brochures.

berichten