Maak kennis met de fenomenale Trevor Noah in zijn boek KLEURENBLIND

Briljante verhalen over Zuid-Afrika

12 DECEMBER 2016, AMSTERDAM
Samenvatting
Trevor Noah werd geboren in 1984 in Zuid-Afrika en werd in 2012 als comedian bekend door zijn veelbesproken en uitverkochte onemanshow THE RACIST, op het Edinburgh Festival Fringe. Hij is sinds 2015 presentator van The Daily Show, als opvolger van Jon Stewart. KLEURENBLIND — inmiddels een New York Times bestseller — bevat zijn ijzersterke, humoristische en rake observaties over een jeugd in de nadagen van apartheid.

De Zuid-Afrikaanse Trevor Noah werd geboren als zoon van een blanke Zwitserse vader en een zwarte Xhosa-moeder, die voor de buitenwereld moest doen alsof ze zijn nanny was. Zijn briljante, excentrieke moeder speelde een hoofdrol in zijn jeugd: ze was komisch en diepgelovig (ze gingen zes dagen per week naar de kerk en op zondag zelfs drie keer), en hielp Noah op zijn hobbelige weg naar wereldfaam.

Tegenwoordig is Noah presentator van The Daily Show, waarin hij Amerika dagelijks voorziet van zijn satirische kijk op het leven. In Kleurenblind, zijn memoires in de vorm van krachtige, humoristische verhalen, observeert hij op schijnbaar lichtvoetige maar vlijmscherpe wijze de wereldpolitiek en de maatschappij, en in het bijzonder de absurditeiten uit zijn eigen nog jonge leven.

Kleurenblind verschijnt op 21 februari 2017.

Titel: Kleurenblind | Auteur: Trevor Noah | Omvang: 304 pag. | Prijs: € 19,99 | ɪsʙɴ: 978 94 005 0797 5 | Verschijnt: 21 februari 2017 | E-book: 978 90 449 7575 8 | € 13,99


Citaten
"Scherp, grappig en levendig (...) Trevor Noahs geestdriftige memoires sprankelen van geestigheid. Zijn eerlijke en betrokken verhalen vergroten ons begrip van de gevoeligheden rondom ras, geslacht en sociale klasse. " Booklist (starred review)
"Moedige memoires boordevol inzichten en uitdagende sociale kritiek: een briljante verhalenverteller met scherpzinnige observaties. " Kirkus Reviews
Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over Lev.

Lev. is het non-fictiefonds van A.W. Bruna met boeken die mensen informeren, inspireren en motiveren. Bij Lev. verschijnen boeken van auteurs zoals Brené Brown, Berthold Gunster en Marie Kondo.

Klik hier voor de laatste brochures.

berichten