KRACHT van Marloes Coenen: inspirerende levenslessen uit de kooi

Het rauwe en eerlijke verhaal van Marloes Coenen, drievoudig wereldkampioen Mixed Martial Arts

11 OKTOBER 2016, AMSTERDAM
Samenvatting
In KRACHT vertelt Marloes Coenen hoe ze door te vechten ook de innerlijke kracht in zichzelf heeft ontdekt; een transformatie die haar in het dagelijks leven weerbaarder en sterker heeft gemaakt. KRACHT is het persoonlijke verhaal van een fanatieke sporter én een boek vol inspirerende 'levenslessen uit de kooi': over doorzetten, doelen stellen en de controle krijgen over je eigen bestaan. De verschijningsdatum van KRACHT is 14 november 2017.

Marloes Coenen is de eerste vrouwelijke wereldkampioen Mixed Martial Arts. Dankzij een ijzersterke discipline — met vallen en opstaan, na tegenslag en overwinning — wist ze de absolute top te bereiken in een door mannen gedomineerde vechtsport.

Marloes: 'In de kooi staat de tijd stil en kom je tot de kern van je eigen zijn; daar is geen ontkomen aan. Ik hoop dat mijn verhaal de lezer aanspoort om ook op zoek te gaan naar de krachtigste versie van hem- of haarzelf. Natuurlijk verwacht ik niet dat lezers massaal de kooi in stappen na het dichtslaan van mijn boek. Toch zit er in iedereen een vechter, soms wat verder weggestopt. Ik hoop dat mijn verhaal inspireert om die kant in jezelf naar boven te halen.'

Tegelijkertijd met het boek zal de documentaire The Last Fight van Victor Vroegindeweij getoond worden op het International Documentary Filmfestival Amsterdam. The Last Fight is de eerste documentaire die zich verdiept in het hart en de ziel van een eigentijdse gladiator en ons een unieke inkijk geeft in een geheime, gesloten wereld. Cinema Delicatessen brengt de documentaire op 8 februari 2018 uit in de bioscopen.

Over de auteur:

Marloes Coenen (1981) doet sinds haar veertiende aan vechtsport en won vijf jaar later haar eerste wereldkampioentitel Mixed Martial Arts. Inmiddels heeft ze drie wereldtitels op haar naam staan. Ze zet zich in voor een positiever beeld van de sport en helpt vrouwen weerbaarder te worden door middel van vechten.

Titel: Kracht | Auteur: Marloes Coenen | Omvang: 224 pag. | Prijs: € 19,99 | ɪsʙɴ: 978-94-005-0808-8 | Verschijnt: 14 november 2017

NB. Bij gebruik van de omslagfoto graag copyright vermelden: © Judith de Vries en bij de auteursfoto © Dingena MolAfbeeldingen
Video's
Download PDF
Download PDF
Over Lev.

Lev. is het non-fictiefonds van A.W. Bruna met boeken die mensen informeren, inspireren en motiveren. Bij Lev. verschijnen boeken van auteurs zoals Brené Brown, Berthold Gunster en Marie Kondo.

Klik hier voor de laatste brochures.

berichten