Nieuwe bestseller over omdenken

Berthold Gunster leert hoe je omdenken als levenshouding kunt aannemen

05 OKTOBER 2016, AMSTERDAM
Samenvatting
Berthold Gunster heeft een nieuw boek over omdenken geschreven, waarin hij op zoek gaat naar de kracht van 'ja' zeggen. Het boek staat vol verhalen, anekdotes, wetenschappelijk onderzoek, uitspraken en inzichten over omdenken als levenshouding en verschijnt 11 oktober.

‘Ja’ als levenshouding, maar veel meer nog ‘ja’ als woord, als scheppende taal, is het meest creatieve, ontregelende, motiverende, kortom krachtigste instrument dat wij tot onze beschikking hebben. Het is het woord dat gelijkstaat aan alles wat leeft, de energie in de natuur, het verlangen van de mens, een rivier die naar beneden stroomt, een zwangere regenwolk, een zomerse stortbui, het plezier waarmee kinderen aan het eind van een schooldag een plein op rennen, de oerkracht waarmee een nieuw mens geboren wordt.

Leven is ja.

Titel: Ja - Omdenken als levenshouding | Auteur: Berthold Gunster | Omvang: 208 pag. | Prijs: € 19,99 | ɪsʙɴ: 978 94 005 0810 1 | Verschijningsdatum: 11 oktober 2016


Afbeeldingen
Video's
Download PDF
Download PDF
Over Lev.

Lev. is het non-fictiefonds van A.W. Bruna met boeken die mensen informeren, inspireren en motiveren. Bij Lev. verschijnen boeken van auteurs zoals Brené Brown, Berthold Gunster en Marie Kondo.

Klik hier voor de laatste brochures.

berichten