HUIS KOPEN? ZO GEDAAN!

Makelaar Gaby Balkema vertelt je alles over de aankoop van je leven

24 AUGUSTUS 2016, AMSTERDAM
Samenvatting
De aanschaf van een woning in 18 stappen: over onderzoekplicht, splitsingsaktes, verborgen gebreken, aanschrijvingen en andere tricky details. Auteur Gaby Balkema is makelaar in Amsterdam en bekend van de televisieprogramma's ALLES OVER WONEN (SBS6) en TV MAKELAAR: MISSION IMPOSSIBLE (RTL 4). Het boek HUIS KOPEN? ZO GEDAAN! staat vol met anekdotes en tips uit Gaby's praktijk. Het boek verschijnt 4 oktober 2016.

Wie een woning koopt, doet dat geregeld zonder een specialist te raadplegen. Gaby Balkema, makelaar en eigenaar van Thuis in Vastgoed, kan zich hier na vijftien jaar nog dagelijks over verbazen: een woning weer verkopen kost veel tijd, moeite en niet te vergeten geld.

Waar moet je bij het kopen van een woning allemaal aan denken? Welke stappen zet je, en in welke volgorde? Hoe voldoe je als koper aan je onderzoekplicht? Wat betekenen termen als ‘aanschrijving’ en ‘schriftelijkheidsvereiste’?

Op deze en andere vragen geeft dit boek antwoord. Handig -misschien wel onmisbaar- voor iedereen die een woning aanschaft. Het gaat per slot van rekening om een van de grootste aankopen van je leven.

'Monumentaal grachtenpand met originele details...' ... maar zonder fundering.

'Een appartement ideaal voor het studerende kind, met extra kamers voor twee studiegenoten...'... die echter niet verhuurd mogen worden.

Titel: Huis kopen? Zo gedaan! | Auteur: Gaby Balkema | Omvang: ca. 128 pag. | Prijs: € 14,99 | ɪsʙɴ: 978 94 005 0814 9 | Verschijnt: 4 oktober 2016 |

Afbeeldingen
Video's
Download PDF
Download PDF
Over Lev.

Lev. is het non-fictiefonds van A.W. Bruna met boeken die mensen informeren, inspireren en motiveren. Bij Lev. verschijnen boeken van auteurs zoals Brené Brown, Berthold Gunster en Marie Kondo.

Klik hier voor de laatste brochures.

berichten