OP DE TWEESPRONG VAN MOETEN EN WILLEN

Wat doe je en wat wil je echt?

14 APRIL 2016, AMSTERDAM
Samenvatting
Prachtig vormgegeven en tijdloos cadeau- en inspiratieboek voor iedereen die op zoek is naar zijn of haar passie of die voor een grote verandering in het leven staat, geschreven en vormgegeven door Elle Luna. Zij is naast auteur ontwerper en kunstenaar.

Iedereen kent de vraag: hoe kom ik erachter wat mijn ware roeping is? En als ik die gevonden heb, hoe blijf ik daar dan trouw aan? Elle Luna bestempelt dit moment als de tweesprong van moeten en willen. ‘Moeten’ is dat wat we denken te moeten doen of wat anderen van ons verwachten. ‘Willen’ is dat waar we van dromen, dat waar ons hart ligt.

Elle Luna’s eigen zoektocht naar haar diepste verlangens inspireerde haar tot het schrijven van een online manifest dat in korte tijd duizenden reacties opriep. In OP DE TWEESPRONG VAN MOETEN EN WILLEN heeft Elle Luna haar ideeën verwerkt tot een prachtig vormgegeven, inspirerend (cadeau)boek, voor iedereen die op zoek is naar zijn of haar ware passie of die voor een grote verandering in het leven staat.

Titel: Op de tweesprong van moeten en willen | Auteur: Elle Luna | Omvang: 176 pag. |Prijs: € 19,99 | ɪsʙɴ: 978 94 005 0759 3 | Verschijnt: 14 juni 2016 |

Citaten
"Ik ben enorm onder de indruk van dit boek. En als ik zeg enorm, dan bedoel ik eigenlijk ENORM en dan zou ik willen toevoegen dat iedereen dit boek zou moeten lezen!" DE GROENE MEISJES
"You guys, I love this so much, I can't bear it. So much greatness and it's all right here. " Elizabeth Gilbert
Afbeeldingen
Video's
Documenten
Download PDF
Download PDF
Over Lev.

Lev. is het non-fictiefonds van A.W. Bruna met boeken die mensen informeren, inspireren en motiveren. Bij Lev. verschijnen boeken van auteurs zoals Brené Brown, Berthold Gunster en Marie Kondo.

Klik hier voor de laatste brochures.

berichten