HET PLAKBOEK VAN DE BEATLES-ZUSJES

Beatlemania in Nederland

27 JANUARI 2016, AMSTERDAM
Samenvatting
Theo Hendriks (1959) groeide op met drie zussen en droomde van een carrière als Beatles-zanger. Hij is auteur van boeken over storyteling, zoals NO STORY, NO GLORY en CHANGE THE SCRIPT. Hij vertelt als hartstochtelijk Beatles-fan verhalen over zijn familie en zijn Beatles-zusjes op allerlei podia in Nederland. Een prachtig vormgegevens boek vol nostalgie naar de jaren 60. HET PLAKBOEK VAN DE BEATLES-ZUSJES verschijnt 1 maart 2016.

Loes, Joke en Riet zijn drie zussen van in de zestig. Ooit vielen ze als een blok voor de muziek en de charmes van John, Paul, George en Ringo. Op een stralende lentedag reizen ze vol goede moed en met al die Beatles-hits in hun hoofd naar het Beatles Museum in Alkmaar om er nog één keer de tijd van hun leven te hebben.

Het plakboek van De Beatles-zusjes is naast een hartverwarmend verslag van dit bijzondere dagje uit een reis terug naar de jaren zestig. Een Beatles-bijbeltje vol foto’s, knipsels, songteksten en hartenkreten, dat de Hollandse Beatlemania op intieme wijze tot leven wekt. Bedoeld voor al die meisjes van toen, die er van droomden om ooit met hun favoriete Beatle te trouwen.

Titel: Het plakboek van de Beatles-zujes| Auteur: Theo Hendriks| Omvang: 96 pag.
Prijs:
€ 16,99 | ɪsʙɴ: 978 94 005 0727 2 | Verschijnt: 1 maart 2016 |

Auteursfoto is van Ellen van Doorn.


Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over Lev.

Lev. is het non-fictiefonds van A.W. Bruna met boeken die mensen informeren, inspireren en motiveren. Bij Lev. verschijnen boeken van auteurs zoals Brené Brown, Berthold Gunster en Marie Kondo.

Klik hier voor de laatste brochures.

berichten