MINDER DOEN MEER BEREIKEN

Richt je leven zo optimaal mogelijk in

18 JANUARI 2016, AMSTERDAM
Samenvatting
Sháá Wasmund is een van Engelands bekendste ondernemers en schreef eerder de bestseller STOP TALKING, START DOING. Ze studeerde aan de Londen School of Economics, had haar eigen pr-bedrijf en een eigen online netwerksite en richtte in 2009 Smarta op, een platform voor ondernemers en start-ups. Met het boek MINDER DOEN MEER BEREIKEN schreef Wasmund een boek om slimmer te werken en het maximale uit je leven te halen. Het boek verschijnt 16 februari 2016.

Is je leven zoals je had gehoopt? Of heb je te veel stress? Leg je de lat om succesvol te zijn te hoog voor jezelf? Heb je moeite tijd te vinden voor de leuke dingen en mensen in je leven? Het hoeft niet zo ingewikkeld te zijn, alles is mogelijk zodra je loslaat dat alles op hetzelfde moment moet gebeuren.

In Minder doen, meer bereiken ontrafelt Sháá Wasmund het geheim van een leven dat voldoening geeft; je hoeft niet méér te doen, je moet alleen de belangrijke dingen doen. Dit boek verandert je leven, het geeft je de handvatten om je dromen achterna te gaan, en je to-dolijst te schrappen. Dit boek is jouw gids naar doen wat je leuk vindt, en de rest laten gaan.

Titel: Minder doen, meer bereiken | Auteur: Sháá Wasmund | Omvang: 240 pag.
Prijs:
€ 19,99 | ɪsʙɴ: 978 94 005 0722 7 | Verschijnt: 16 februari 2016 |

Citaten
"Nee zeggen is een talent. Eindelijk een boek dat je laat zien hoe dat moet. " Heather McGregor, auteur van SHARPEN YOU HEELS
"Simpel, maar zo ontzettend effectief. Vol met tips en trucs om je dagelijks leven weer opnieuw in te delen. " Gabrielle Bernstein, auteur van LEVEN VOL OVERGAVE
"Erg interessant... een heel, heel erg goed boek. " Steve Wright, BBC RADIO 2
Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over Lev.

Lev. is het non-fictiefonds van A.W. Bruna met boeken die mensen informeren, inspireren en motiveren. Bij Lev. verschijnen boeken van auteurs zoals Brené Brown, Berthold Gunster en Marie Kondo.

Klik hier voor de laatste brochures.

berichten