HET LICHT TUSSEN ONS

Het ware verhaal van een vrouw met een bijzondere spirituele verbinding

08 JANUARI 2016, AMSTERDAM
Samenvatting
Dit is het indrukwekkende, waargebeurde verhaal van een vrouw met een buitengewone gave. Laura Lynne Jackson is een gecertificeerd medium, in staat om te communiceren met de 'andere kant'. Haar verhalen en inzichten in het boek HET LICHT TUSSEN ONS leren ons op een liefdevoller en zinvoller manier in het leven en hier en nu te staan. Dit boek, geschreven onder auspiciën van Eben Alexander (NA DIT LEVEN), verschijnt op 12 april 2015.

Laura Lynne Jackson ontdekte al op jonge leeftijd dat ze anders was dan anderen, maar hield dat jarenlang verborgen. Later werd ze lerares Engels op een middelbare school en zorgde ze voor haar drie kinderen. ’s Avonds sprak ze echter in het geheim met beroemdheden, sporters, wetenschappers en anderen, om hen in contact te brengen met hun overleden dierbaren.

In Het licht tussen ons vertelt Laura Lynne hoe ze deze twee verschillende kanten van haar leven uiteindelijk samenbracht. Ze combineert waargebeurde verhalen van haar readings als medium met een uitleg van de wetenschap erachter, en biedt zo unieke lessen over het leven, de liefde en de wereld om ons heen.

Laura Lynne Jackson is een van de weinige psychische mediums die met goed gevolg een meerstappen-screening heeft afgelegd bij de Windbridge Foundation, een wetenschappelijke organisatie die paranormale fenomenen bestudeert. Daarnaast heeft ze (blinde) tests afgelegd om te kunnen werken met de Forever Family Foundation, een supportorganisatie voor ouders met overleden kinderen. Ze woont met haar man en kinderen in New York.

Titel: Het licht tussen ons | Auteur: Laura Lynne Jackson | Omvang: ca. 288 pag.
Prijs:
€ 19,99 | ɪsʙɴ: 978 94 005 0696 1 | Verschijnt: 12 april 2016 | Ook leverbaar als e-book | Prijs: € 13,99 | ɪsʙɴ: 978 90 449 7471 3Citaten
"Om de heftige ervaringen in mijn coma te kunnen begrijpen is een lezing door medium Laura Lynne Jackson een van de nuttigste hulpmiddelen geweest. Ik stond versteld van Laura’s duidelijkheid en visie – veel van haar krachtige woorden kwamen voort uit boodschappen van mijn vader, die meer dan vier jaar voor mijn coma en bijna zeven jaar voor mijn lezing met Laura was overleden. Ze stipte onderwerpen aan die alleen mijn vader of ik konden weten, en toch sprak Laura er precies over zoals mijn vader gedaan zou hebben. Ik ben ervan overtuigd dat dit geweldige boek de wereld zal veranderen." Eben Alexander, auteur van NA DIT LEVEN
Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over Lev.

Lev. is het non-fictiefonds van A.W. Bruna met boeken die mensen informeren, inspireren en motiveren. Bij Lev. verschijnen boeken van auteurs zoals Brené Brown, Berthold Gunster en Marie Kondo.

Klik hier voor de laatste brochures.

berichten