Hardlopen met blogger Annemerel: LIVE, LOVE, RUN

Inspirerende verhalen, recepten en praktische tips van een hardloopjunkie

23 NOVEMBER 2015, AMSTERDAM
Samenvatting
Annemerel was nooit bijzonder sportief, totdat ze op haar 17e het hardloopvirus te pakken kreeg. Nu maakt niets haar gelukkiger dan het lopen van marathons. Hoe ze van hardloophater hardloopliefhebber is geworden, vertelt ze in LIVE, LOVE, RUN. Annemerel blogt al twaalf jaar met veel succes op haar persoonlijke blog Annemerel.com dat maandelijks meer dan 40.000 unieke bezoekers trekt. Het rijk geïllustreerde LIVE, LOVE, RUN, met tips en tricks voor zowel de beginnende hardloper als de meer ervaren, verschijnt op 9 februari 2016.

Aan de hand van persoonlijke anekdotes, praktische tips en recepten vertelt Annemerel je alle ins en outs van het hardlopen: hoe je het beste kunt beginnen, hoe je het volhoudt, wat je aantrekt, hoe je zorgt dat je geen blessures krijgt (en wat je moet doen als je er toch mee te maken krijgt) en nog veel meer. Na het lezen van Live, Love, Run kun je niet anders dan je hardloopschoenen aantrekken en van start gaan.

Annemerel de Jongh (1989) studeerde Taal en Communicatie in Amsterdam en is blogger en freelance journalist voor o.a. Metro Fit & Health. Ze heeft inmiddels al vijf marathons gelopen.

Titel: Live, Love, Run | Auteur: Annemerel de Jongh | Prijs: € 20,00 | ɪsʙɴ: 978 94 005 0721 0 | Verschijnt: 9 februari 2016

NB. Bij gebruik van de auteursfoto graag fotograaf Sabine Metz vermelden.

Citaten
"Je hebt het hardlopen op jouw blog verweven met je every day life, waarmee je met je liefde voor de sport ook de minder sportieve bezoekers inspireert. Je gevoel voor stijl, je oprechtheid en je ondernemerszin maken jouw blog Runner Up van het Hardloopblog van 2015. " Uit het juryrapport van RUNNER'S WORLD
Afbeeldingen
Video's
Over Lev.

Lev. is het non-fictiefonds van A.W. Bruna met boeken die mensen informeren, inspireren en motiveren. Bij Lev. verschijnen boeken van auteurs zoals Brené Brown, Berthold Gunster en Marie Kondo.

Klik hier voor de laatste brochures.

berichten