HET KLEINE BOEKJE VAN GELUK - van de redactie van O, THE OPRAH MAGAZINE

11 NOVEMBER 2015, AMSTERDAM
Samenvatting
'Je zult nooit gelukkig zijn als je de droom van iemand anders leeft. Leef je eigen droom, en je zult de ware betekenis van geluk ontdekken,' aldus Oprah Winfrey. In dit boek zijn de mooiste verhalen over geluk gebundeld die de afgelopen 15 jaar in O, THE OPRAH MAGAZINE zijn verschenen.

Met een flinke dosis inspiratie, een snufje praktisch advies en een stortvloed aan uitbundige verhalen brengt Het kleine boekje van Geluk de mooiste artikelen over geluk samen die de afgelopen jaren zijn verschenen in O, The Oprah Magazine. Elizabeth Gilbert verhaalt over de kunst van het vragen wat je wilt, Jane Smiley schreef een ode aan het dier dat haar leerde wat voldoening is, Roxane Gay biedt een remedie tegen klagen, Brené Brown schreef een lofzang over de krachten van het spel, en nog veel meer. De redactie van O, The Oprah Magazine heeft met Het kleine boekje van Geluk een prachtige, inspirerende verhalenbundel over geluk in al zijn facetten samengesteld.

Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over Lev.

Lev. is het non-fictiefonds van A.W. Bruna met boeken die mensen informeren, inspireren en motiveren. Bij Lev. verschijnen boeken van auteurs zoals Brené Brown, Berthold Gunster en Marie Kondo.

Klik hier voor de laatste brochures.

berichten