SPARK JOY, het nieuwe boek van ’s werelds bekendste opruimgoeroe Marie Kondo

Ontdek de kunst van het opruimen

11 NOVEMBER 2015, AMSTERDAM
Samenvatting
Opruimen sparkt joy! Het nieuwe boek van Marie Kondo heet SPARK JOY en is een inspirerende, geïllustreerde masterclass in de kunst van het opruimen. SPARK JOY zal verschijnen op 5 januari 2016. Marie Kondo is de auteur van de #1 New York Times-bestseller OPGERUIMD! en stond met haar KonMari-methode op de Time Magazine-lijst van de honderd meest invloedrijke personen van 2015. Van OPGERUIMD! werden inmiddels wereldwijd meer dan 4 miljoen en in Nederland meer dan 40.000 exemplaren verkocht. Haar boeken verschijnt in meer dan 30 landen. Ze woont in Tokio, Japan.

Marie Kondo’s unieke KonMari-methode om op te ruimen is in korte tijd een wereldwijd fenomeen geworden. Spark Joy is een inspirerende, geïllustreerde handleiding om je huis te ‘ontspullen’ en specifieke items in het hele huis te organiseren, van de keuken tot de badkamer en van papieren tot hobbyspullen. Het boek bevat duidelijke tekeningen die Marie Kondo’s gepatenteerde opvouwmethode voor shirts, broeken, sokken en jassen laten zien, evenals illustraties van goed georganiseerde lades en kasten. Ze gaat ook in op zaken die niet per se gelukkig maken maar die toch bewaard moeten blijven, en laat zien waarom wachten op een verhuizing geen excuus is om niet nú te beginnen met je huis op orde te brengen. Spark Joy is hét boek voor iedereen die verlangt naar een netter, eenvoudiger en vrolijker leven, of je nu een KonMari-nieuwkomer bent of al gebruikmaakt van haar enthousiasmerende filosofie.

Titel: Spark Joy | Auteur: Marie Kondo | Prijs: € 18,99 | ɪsʙɴ: 978 94 005 0562 9 | Verschijnt: 5 januari 2016

Citaten
"Hét zelfhulpboek van 2015 (…) Een van de meest enthousiasmerende boeken die ik ooit heb gelezen." De Correspondent
"De eerste opruimcelebrity van de wereld is opgestaan." Aaf Brandt Corstius in Volkskrant Magazine
"Écht heel handige tips die ook van jou de 'queen of clean' maken!" MarieClaire
"Wie dit boek leest, raakt echt enthousiast om op te ruimen." Psychologie Magazine
Afbeeldingen
Video's
Download PDF
Download PDF
Over Lev.

Lev. is het non-fictiefonds van A.W. Bruna met boeken die mensen informeren, inspireren en motiveren. Bij Lev. verschijnen boeken van auteurs zoals Brené Brown, Berthold Gunster en Marie Kondo.

Klik hier voor de laatste brochures.

berichten