Het grote Omdenken Opvoedspel

Inspirerend spel voor iedereen die met kinderen te maken heeft

24 SEPTEMBER 2015, AMSTERDAM
Samenvatting
Berthold Gunster is grondlegger van het Omdenken. Over zijn gedachtegoed zijn inmiddels acht bestsellers verschenen. Na Omdenken - Het kaartspel, volgt nu het Omdenken - Opvoedspel. Een inspirerend spel voor iedereen die met kinderen te maken heeft. Met een team van trainers verzorgt Berthold Gunster inspirerende shows. Een nieuwe show over opvoeden komt naar de theaters.

De lastigste kinderen zijn vaak de meest bijzondere kinderen. De centrale vraag van dit spel is niet wat kinderen zouden-moeten-zijn, maar wat ze zouden-kunnen-zijn.

Het doel van dit spel is om op een onderhoudende en vooral inspirerende manier lastig gedrag tot een nieuwe mogelijkheid om te denken. Opvoeden is nogal eens ingewikkeld en vermoeiend, maar het is minstens even vaak hilarisch, en soms zelfs verbijsterend simpel. We zijn vaak geneigd het onszelf moeilijker te maken dan nodig is.

Het opvoedspel is geschikt voor ouders, leerkrachten, peuterleiders, verzorgers, opa’s en oma’s, jeugdtrainers, akela’s en hopmannen, kortom, iedereen die (beroepsmatig) met kinderen te maken heeft en hen een warm hart toedraagt. Het spel kan zonder, maar ook mét het kind in kwestie gespeeld worden.

Dit spel bevat een fraai vormgegeven boekje met een tothepoint handleiding hoe het kaartspel te spelen en een aangenaam ontregelende stoomcursus omdenken. Verder bevat het 144 smaakvolle omdenkkaarten, verdeeld over vier groepen (rood, geel, groen en blauw) van elk 36 kaarten. De groepen corresponderen met de vier vragen van het omdenken, waarmee in vier rondes (opvoed-)problemen kunnen worden omgedacht.

Aantal spelers: 1 - 8

Speelduur: 15 minuten - 2,5 uur

ISBN: 978 94 005 0640 4 | Prijs: € 19,95

Afbeeldingen
Video's
Download PDF
Download PDF
Over Lev.

Lev. is het non-fictiefonds van A.W. Bruna met boeken die mensen informeren, inspireren en motiveren. Bij Lev. verschijnen boeken van auteurs zoals Brené Brown, Berthold Gunster en Marie Kondo.

Klik hier voor de laatste brochures.

berichten