VOORSPRONG DOOR FOCUS

Verbeter jezelf en je prestaties op de werkvloer met mindfulness

17 SEPTEMBER 2015, AMSTERDAM
Samenvatting
Minder stress, minder chaos in je hoofd. Verbeter jezelf en je prestaties op de werkvloer met mindfulness. Auteur Rasmus Hougaard komt uit Denemarken en heeft al meer dan 15 jaar ervaring in het trainen van mindfulness in bedrijven. Hij is de oprichter van The Potential Project, een organisatie die wereldwijd corporate-based mindfulness programma’s aanbiedt aan grote bedrijven (Google, Microsoft, Sony) om meer mindful te werken en zo de productiviteit te verhogen. Hougaard’s boek VOORSPRONG DOOR FOCUS verschijnt 20 oktober 2015. Rasmus Hougaard is op dinsdag 27 oktober in Nederland en zal ter gelegenheid van de verschijning van de Nederlandse uitgave van zijn boek een workshop geven.

E-mails beantwoorden terwijl je met iemand aan de telefoon zit, een verslag typen terwijl je meeluistert naar de gesprekken van je collega’s… We denken allemaal dat we kunnen multitasken terwijl we in werkelijkheid onze concentratie steeds van het ene naar het andere project verschuiven, waardoor geen enkele taak onze volledige aandacht krijgt. Bovendien wordt de werkomgeving alsmaar uitdagender: het nieuwe werken, 24/7 online zijn... - hoe houd je het hoofd koel en het hart kloppend?

In Voorsprong door focus leert Hougaard je hoe je het beste uit jezelf kunt halen op de werkvloer en hoe je je beter kunt focussen op de diverse taken zodat je niet constant wordt afgeleid door e-mails, tekstberichten, deadlines, (geluiden van) telefoons en vergaderingen.

Het boek helpt je om te gaan met deze overweldigende stroom van afleidingen door mindfulness toe te passen in je dagelijkse werkzaamheden. Je zult zien dat je meer focus krijgt, efficiënter werkt en meer voldoening uit je werk haalt.

Titel: Voorsprong door focus | Auteur: Rasmus Hougaard, Jacqueline Carter & Gillian Coutts | Omvang: ca. 256 pag.
Prijs:
€ 19,95 | ɪsʙɴ: 978 94 005 0665 7 | Verschijnt: 27 oktober 2015 | Ook leverbaar als e-book | Prijs: € 13,99 | ɪsʙɴ: 978 90 449 7449 2

Afbeeldingen
Video's
Download PDF
Download PDF
Over Lev.

Lev. is het non-fictiefonds van A.W. Bruna met boeken die mensen informeren, inspireren en motiveren. Bij Lev. verschijnen boeken van auteurs zoals Brené Brown, Berthold Gunster en Marie Kondo.

Klik hier voor de laatste brochures.

berichten