ALLES OP EEN RIJTJE: ontdek de kracht van lijstjes maken

Je hoofd en je leven op orde door slim lijstjes maken

14 SEPTEMBER 2015, AMSTERDAM
Samenvatting
Met ALLES OP EEN RIJTJE schrijft Paula Rizzo een positief, praktisch en sprankelend boek over je gedachten op orde krijgen, focussen en prioriteiten stellen. Voor iedereen die weleens gestrest, prikkelbaar of oververmoeid is: ontdek het fijne van lijstjes maken. Voor lezers van o.a. David Allen (GETTING THINGS DONE) en Marie Kondo (OPGERUIMD). ALLES OP EEN RIJTJE verschijnt op 12 januari 2016.

Wat hebben Richard Branson, Martha Stewart, Sheryl Sandberg, Ellen DeGeneres en Madonna met elkaar gemeen? Het zijn allemaal lijstjesmakers. De geschiedenis leert ons dat de grootste creatieve vernieuwers allemaal to-dolijstjes maakten en ze vaak bijwerkten. Een recent onderzoek door LinkedIn wees uit dat 63% van alle professionals regelmatig lijstjes maakt.

Heb jij het idee soms achter de feiten aan te lopen, of wil je wat meer structuur aanbrengen in je to-dolijstjes, dan is dit boek de oplossing. Paula Rizzo, succesvol tv-producent en de vrouw achter www.ListProducer.com, deelt haar tips en tricks om eindelijk al je lijstjes binnen de tijd af te vinken en zo tijd over te houden voor een goed boek, je hobby of andere dingen waar je echt blij van wordt.

Titel: Alles op een rijtje | Auteur: Paula Rizzo | Omvang: ca. 168 pag.
Prijs:
€ 16,95 | ɪsʙɴ: 978 94 005 0655 8 | Verschijnt: 12 januari 2016
Ook leverbaar als e-book | Prijs: € 12,99 | ɪsʙɴ: 978 90 449 7409 6

Citaten
"Een onderhoudend en handig manifest om het herinneren van taken te vergemakkelijken, zodat je je hoofd vrij hebt om je te richten op de echt belangrijke dingen in het leven. " David Allen, auteur van GETTING THINGS DONE
"Fervente lijstjesmakers wachten al jaren op een geweldig boek als ALLES OP EEN RIJTJE, om onze obsessie te voeden. Het is praktisch en grappig, en zet je aan het denken. Het zal lezers inspireren om zelf lijstjes te gaan maken - zowel om meer gedaan te krijgen als om meer plezier te hebben." Gretchen Rubin, auteur van HET HAPPINESS PROJECT en STEEDS BETER
Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over Lev.

Lev. is het non-fictiefonds van A.W. Bruna met boeken die mensen informeren, inspireren en motiveren. Bij Lev. verschijnen boeken van auteurs zoals Brené Brown, Berthold Gunster en Marie Kondo.

Klik hier voor de laatste brochures.

berichten