In tien stappen gezonder leven: ETEN. LIEFHEBBEN. STRALEN. van Amelia Freer

Geen dieet maar een verandering van levensstijl

19 OKTOBER 2015, AMSTERDAM
Samenvatting
Voedingsdeskundige Amelia Freer heeft al meer dan zeven jaar ervaring met het helpen en begeleiden van mensen die hun levensstijl willen veranderen. Tot haar clientèle behoren onder meer sterren als Boy George en Sam Smith. In dit rijk geïllustreerde boek ETEN. LIEFHEBBEN. STRALEN vind je tien makkelijk te volgen stappen naar een toekomst waarin je je jonger en energieker voelt.

Amelia helpt je gezonde keuzes te maken bij het boodschappen doen, je keuken te detoxen en af te kicken van ongezonde gewoontes en slecht voedsel die je uitgeput en futloos doen voelen. Het boek bevat recepten voor lekkere maaltijden die snel en makkelijk te bereiden zijn en waarbij je niet hoeft in te leveren op smaak. Gezond eten is nog nooit zo makkelijk geweest, en het resultaat is onvoorstelbaar.

'Drie weken geleden heb ik een vrouw ontmoet die mijn hele leven veranderd heeft. Amelia Freer heeft me geholpen meer dan zes kilo af te vallen in twee weken en heeft mijn hele kijk op eten veranderd. Het gaat niet eens om het afvallen, het gaat erom dat je blij ben met jezelf.' - Sam Smith

Titel: Eten. Liefhebben. Stralen. | Auteur: Amelia Freer | Omvang: ca. 272 pag.
Prijs:
€ 22,95 | ɪsʙɴ: 978 94 005 0657 2 | Verschijnt: 7 december 2015

Afbeeldingen
Video's
Download PDF
Download PDF
Over Lev.

Lev. is het non-fictiefonds van A.W. Bruna met boeken die mensen informeren, inspireren en motiveren. Bij Lev. verschijnen boeken van auteurs zoals Brené Brown, Berthold Gunster en Marie Kondo.

Klik hier voor de laatste brochures.

berichten