DE SPARKLE van Sietse Bakker over de details die het verschil maken

Al het grote begint met iets kleins

13 OKTOBER 2015, AMSTERDAM
Samenvatting
Sietse Bakker (1984) begon al op jonge leeftijd met ondernemen en werd zodoende op z’n 26ste Event Supervisor van het Eurovisie Songfestival. Hij runt inmiddels drie bedrijven, is lid van het Ondernemerspanel van BNR Nieuwsradio, schrijft voor de Huffington Post en geeft lezingen en workshops in binnen- en buitenland over persoonlijke ontwikkeling en ondernemen. Gefasineerd door het butterfly-effect vroeg Sietse zich af wat nou de details zijn die het verschil maken in het leven en hoe krijg je meer grip op die details? Sietse onderzoekt het in zijn nieuwe boek DE SPARKLE.

Al het grote begint met iets kleins. Dat is De Sparkle.

Iedereen heeft dromen, ambities en goede voornemens. En toch... komt het er vaak niet van. Door één ogenschijnlijk onbelangrijk moment waardoor zijn leven een totaal andere wending nam, vroeg Sietse Bakker zich af: Wat zijn eigenlijk de details die in het leven het verschil maken tussen falen en slagen?

Geïnspireerd door het butterfly-effect – elke kleine verandering kan grote gevolgen hebben – neemt De Sparkle je mee op de zoektocht naar de details die het verschil maken in je leven, je omgeving en de wereld.

De Sparkle...

... leert je concreet hoe je door kleine veranderingen de beste versie van jezelf kunt worden.

... helpt je te ontdekken welke details het verschil maken op het gebied van je gezondheid, geluk, relaties en succes.

… is voor jou misschien wel het begin van iets groots.

Titel: De Sparkle | Auteur: Sietse Bakker | Omvang: ca. 256 pag.
Prijs:
€ 19,95 | ɪsʙɴ: 978 94 005 0651 0 | Verschijnt: 24 november 2015
Ook leverbaar als e-book | Prijs: € 13,99 | ɪsʙɴ: 978 90 449 7406 5

Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over Lev.

Lev. is het non-fictiefonds van A.W. Bruna met boeken die mensen informeren, inspireren en motiveren. Bij Lev. verschijnen boeken van auteurs zoals Brené Brown, Berthold Gunster en Marie Kondo.

Klik hier voor de laatste brochures.

berichten